reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ejo
Nieistotna super ze juz lepiej u Ciebie ze zdrowkiekm

My tez mega szczesliwi ze piekna pogoda, Mercedes w pizamie z rana juz w butach ze na rowej idziemy, chwile potem, na szczescie juz ubrana dojzalam ja przez okno,ze jest na rowerze!!!! Szok, sama go wytachala jakims cudem z domu. :-D:-D

hej poweekendowe :-)

oczywiscie milutko, kurs fajny i naprawde czas mi tam leci jak z bicza strzelil; wczoraj byly tez urodziny Amelki, wiec wesolo :-)
mial byc grill, ale nie bylo ;-)

kasia, zazdraszczam! kocham zarlo z grilla :-D

w ogole to dorobilam sie zadania.. moja psiapsiola w maju sie hajta i swiadkiem jest jej siostra. jak sie okazalo, ona ma w nosie panienski i nie ma zamiaru go organizowac, w sensie zadnych atrakcji, nic, tylko zamowila stoliki w jakims klubie. Marcie strasznie przykro i glupio i chciala generalnie odwolac cala impreze. no to sie zadeklarowalam, ze ja to zrobie ;-) kurka ;-) a nie mam zbytnio doswiadczenia z panienskimi, bylam na dwoch czy trzech i byly raczej sofcikowe, jakies welony z papieru i inne takie w srednim stajlu rozrywki i konkursy ;-)
ale czipendejlsow nie chcemy, raczej jakis przystojnych tancerzy, co by z nami tanczyli.. tylko to pewnie kupe kasy kosztuje..
zadzwonilam do naszych funfelek i na pewno jeszcze dwie dziewczyny mi pomoga w temacie, bo to ma byc w weekend po swietach juz, malo czasu...

do sedna - macie jakies pomysly??????

Ja mam Homenet, ale nie wiem czy to nie lokalny.

Aenye - my zawsze robiłysmy ogolne picie wodki w domu, bez atrakcji wydumanych, nawet bez knajpy, więc też nie pomogę. :sorry:

Dzień dobryyyy ! :happy:

Ditka gratulacje premii :tak: a jakie mebelki do salonu ?

Pati , ja mam bardzo podobne doświadczenie w panieńskich jak Kasia , zatem też nie pomogę :sorry:

Nieistotku pakuj sie w pociąga i dawaj do mnie na grilla :tak: w ogóle może jakaś większa grupa zorganizowana by się do mnie w końcu wybrała , he ??

Teraz kilka słów o pobycie u Lucky : było suuuuper ! Dzieci Lucky cudne ! Każde inne , ale wszystkie tak samo urocze i grzeczne :tak:
Lucky - złota kobieta - bardzo energiczna i mocno kochana !
Oleńko jeszcze raz dziękuję Ci za gościnę ! :tak::happy:

Spotkanie również sie udało ;-) zauroczył mnie Maciek Kasiowy - słodziak i przytulak wcale się mnie nie bojący - tak jak Matylda , którą przy najbliższej okazji zabieram do siebie na zawsze .
W ogóle co tu dużo mówić - było super :happy: i zapewniam Was wszystkie , że przy najbliższej okazji znowu przyjadę ;-)

A teraz wracam do pracki , bo zaległości mam jak nie wie co :baffled:

Buźki ! :-)

reklama
Witam serdecznie :-)

Dziewczyny spotkanie z Wami było przefantastyczne:-) Dziękuję Wam ze przyjechałyście. Szkoda że tak króciutko.

Anitko jesteś strasznie kochana:happy:. Dziękuję za możliwosc odpoczynku. Zapraszam, najlepiej na zawsze:tak:. Mikołajka, najgrzeczniejsze dziecko świata ukochaj z całej siły, no;-)

Patrycja zostały u mnie Twoje chusteczki;-) Wiesz dobry powód do repety odwiedzeniowej;-) Zapraszam. Mam nadzieje że odrobimy niespotykanie:happy:

Kasiu sama wiesz:-) Kiedy chcesz - wpadaj. Serdecznie zapraszam. Tym razem ja pieke ciacho;-)

Czuję sie po całym weekendzie fantastycznie zrelaksowana. Dzięki Wam bardzo.

Teraz nadrobię czytanie bb i odpiszę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry