reklama

mamusie grudniowe:)

ale ja bym sobie gdzies pobalowała tak bez rozumu :-p:-p zazdroszcze bibek
A przez Ns to nie wem z połowy rzeczy o was i o tym co sie dzieje :sorry:
Moje bachoros padło majke wykanczaja zęby i spanie na balkonie :happy:

reklama
pingwienk nici z jutrzejszych łazienek, moze w sobote (anita:-)), Hanka kaszle jak gruzlik, co prawda lekarka mowi ze to tylko przeziebienie i mozna z nia wychodzic na spacery i nawet dzis byla, ale nie chce zarazic twoich dziewczyn:sorry:

z innych njusow, to moja ciocia glowna pomoc przy dziewczynach ma polpasiec, rewelacja po prostu:baffled:

oj mi tez potrzeba resetu, czekam na grafik Tomka i moze uda sie to spa w maju, albo przynajmniej jakas bibka z moimi kolezankami

qrwa mać, czwarty raz pisze posta, za każdym razem mi net znika (nieistotna - telekompromotacja radiowa;-))
w każdym razie zazdraszczam udanych weekendów (sugar, nona;-)),
buziam wszystkie,
I ide na frytki. O 9 wieczorem, a co :eek:

u nas po burzy wyjrzalo slonce ;-) tak nieco ckliwie sie przywitawszy buziakuje wszystkie i zycze milego dnia :-)

teraz pewnie bede znowu malo, bo moja najlepsiejsiejsza przyjaciolka przyjechala z fr i jest tylko do pt :-(

hej...

ja od wczoraj na kolejnej diecie pt. żm czyli zre mniej, ostatni posilek do 18 i cwiczenia rano i wiczorem, daje sobie miesiac, jak sie tym razem nie uda to olewam bede gruba i brzydka ;)

Nonek, Sugar no git ze sie wybawilyscie :)
Aenye no i super, ze lepiej, a napiszesz jak ci sie udal wieczor panieniski??

a wlasnie co u cosmo slychac??

wlasnie, co u cosmo?

agaton,
wieczor zajebisty :-D dawno sie tak nie smialam. ubrane w dzinsy/spodnice plus gorset/koszulka na nocne hulanki ;-) w sumie nie pojechane po bandzie, ale muczo seksi ;-) a panne mloda przywdzialysmy w stroj kroliczka - po prostu masakrycznie zajebi.sty, a la smoking, no wypisz wymaluj bridget jones, tylko rozowa ;-) uszy z futerka, muszka, body z superdekoltem i a la smokingiem z tylu, rekawiczki, ogonek futerkowy ;-)
najpierw w domu shotowalysmy kamikadzem (masakryczne tempo) przy pysznym zarciu i salwach smiechu, a potem limonka pojechalysmy na skwer, gdzie troche natrzodzilysmy, jako calkiem juz w kubek zalane ;-) i potem pod klub, gdzie w sumie bylo beznadziejnie - i wiekszosc z nas odpadla przy stoliku, wiec przed 2 ja bylam juz w domu ;-)
na swoje uspr moge dodac, ze tego dnia zjadlam rano sniadanie tylko i nie mialam w ogole apetytu, wiec zalalam sie na pusty zoladek. troche szkoda, ale zgodnie stwierdzilysmy, ze musimy to powtorzyc, moze bez atrakcji typu limo, ale w tym samym gronie i dluzej ;-)

hejo

aenye - dobrze ze dobrze:tak::tak: Buźka:tak:
agaton - trzymam kciuki za mż. ;-)
atol - oj, ja tez chce resetu, też:confused2:, na razie nie mam mowy o odpoczynku:confused2:

Ja dziś doczekałam sie wreszcie badania - robione miałam echo serca - to co się zapisywałam w styczniu :cool2:
No i mam niedomykalność zastawki, na szczęście w tej chwili bez znaczenia, w przysżłości do kontrolowania. Następne echo za rok:tak:
Ulżyło mi, bo w sumie to się niezbyt dobrze czuję - cały czas mam kołatania kilka razy dziennie, no ale to normalne, teraz musze isć z tymi wynikami wszystkimi do kardiologa po leki i siakoś trzeba żyć;-):-D

hej kochane
Dita dobrze ze juz po badaniach i ze wiesz co Ci jest

:no:Mercedes nie przyjeli do zadnego z 5ciu przedszkoli. Nie ma to jak brak dysryminacji dla dzieci urodzonych po wrzesniu :confused2:. Mimo ze oboje rodzicow pracuje, jest najmlodsza wiec sie nie dostala :no: Jestem tak wsciekla ze hej.

A co ma piernik do wiatraka? To znaczy, ze jest jakas jeszcze limitacja odnosnie miesiaca urodzenia? Przeciez rocznikowo jest 3 latkiem. To tak jakby do pierwszej klasy do szkoly nie przyjmowali dzieci urodzonych po wrzesniu... Bsz, co za chory kraj. A Ty sie nie mozesz jakos odwolywac? Ze pracujecie, ze jest jeszcze mlodsze rodzenstwo it. itd? Moze da sie jeszcze na jakas liste rezerwowa dac? Pamietaj, ze we wrzesniu jeszcze sie troche rozluzni, duzo rodzicow rezygnuje itp. Poza tym moga sie jeszcze jakies miejsca zwolnic jak juz rodzice podpisza umowy z przedszkolami. Bo np. dziecko sie dostalo do 3, to w dwoch automatycznie powinno sie zrobic wolne miejsce.

Ja nie wiem jak sie Manka nie dostanie, to chyba bede dzwonic codziennie do przedszkola, az mi Majerane przyjma. U nas wyniki 27 kwietnia.

reklama
Pingwinek - ???
U nas jest kryterium - ukończone 3 lub więcej lat w roku szkolnym 2009-2010, w ogóle nie ma jakichś podziałów miesięcznych - chodzi o rocznik. Ja mam teorię że wygryzą mnie samotne matki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry