atol
Fanka BB :)
eee a co tu pisac, dzien jak co dzien,
tak narzekalam, jeczalam, to mam, Hanka sie obudzila z jakas mega dusznoscia, normalnie szczeka jak pies
albo ja ktos zarazil na placu zabaw jakims wirusem czy innym syfem, albo jakas astma fakin szit
no i juz nudno nie jest

ja to czekam na 11 czerwiec i smigamy do Gdyni do konca czerwca i kawalek lipca, kolezanki namawiaja tez na spa weekend w maju, ale nie wiem jak z kasa bedzie i z czasem przede wszystkim
spadywam pociwczyc
tak narzekalam, jeczalam, to mam, Hanka sie obudzila z jakas mega dusznoscia, normalnie szczeka jak pies

albo ja ktos zarazil na placu zabaw jakims wirusem czy innym syfem, albo jakas astma fakin szit

no i juz nudno nie jest

ja to czekam na 11 czerwiec i smigamy do Gdyni do konca czerwca i kawalek lipca, kolezanki namawiaja tez na spa weekend w maju, ale nie wiem jak z kasa bedzie i z czasem przede wszystkim
spadywam pociwczyc

bom ciekawa
albo ciaza albo cyc 
, ale tylko 5 godzin
Co prawda ciągle nie wiem, co ludzi ciągnie nad Bałtyk (drogo, zimno i brudne morze) ale jakoś wszystkich tu nosi ;-)
Nikt sobie nie umie poradzić z tym... masakra. Wczoraj byliśmy w Teatrze Muzycznym, bo mój najmłodszy brat tańczył w "Jesus Christ Superstar" - mocno był śmieszny, bo ciągle się do nas pokątnie szczerzył (siedzieliśmy w drugim rzędzie) a czasem i pomachał. ;-) Jednak planuje już po sezonie skończyć z tańcem i się na coś przekwalifikować bo się mu znudziło, więc być może ostatni raz to był, co go widzieliśmy
Pozdrawiam!!!