A ja dzis mam dzien bolu. Dostalam @ i zdycham. Wlasnie sie znieczulam pifkiem

Jutro czeka mnie pol dnia w pociagu, poprostu chyba zdechne z nudow.
Atol ja sie musze tez zabrac za jakies cwiczenia, jak tylko zaczelam miec 3 z przodu w datowniku to zobaczylam jakie mam zflaczale brzuszysko. Doslownie widze jak mi wsio flaczeje. Tylko mobilizacji brak

.
Kasu moje gratulacje, bardzo sie ciesze, ze awansowalas, ze ci praca daje duuuza satysfakcje. Super.
Tarantino uwielbiam. Ja uwielbiam np. Cztery pokoje ( wiem wiem, tam miks rezyserski), Kill Bil, Wsciekle psy itp itd....
Aenye no to zapowiada sie niezly wieczorek:-):-):-)
I sie pochwale, szukalam torebki na wiosne i wreszcie znalazlam
CAM PARIS TORBA NA WIOSNĘ CZERWONA MULTIKOLOR (586484517) - Aukcje internetowe Allegro
A Manka mnie powala tekstami. Dzis zaczela do mnie mowic per Stara ( tak jak my mowimy do siebie ze starym) I np. jestem z nia na spacerze, a ona do mnie: O Stara, traktor jedzie, duzy jest, co? Pyskate sie to robi niemilosiernie.
A dzis to mnie powalila. Dorwala sie niezauwazenie do maselniczki i wyzarla chyba z 1/5 kostki masla. Przylapalam ja jak wlasnie miala nabita na widelec dosc spora porcje i wciagala jak loda. Oblizala sie mowiac: ale pyszszne. Normalnie brak mi sil. Czy ja nie moge miec choc jednego dziecka grzecznego, ukladnego, spokojnego. Tylko same szatany?
A propos szatanow. Moj monsz spotkal kiedys zakonnice z sklepie. Ta sie nie mogla nadziiwic jak takie male stworzenie wie co ma wkladac do koszyka itp. I w pewnym momencie stary chcial powiedziec, ze Manka ma takie "to co ma begerowa", ale ugryzl sie w jezyk i powiedzial, ze ma DIABLA w oczach. Zakonnicy. Myslalam, ze padne. Na szczescie babeczka wiedziala o co chodzi i sie zaczela smiac na caly sklep.
Dobra chyba ide sie pakowac.