reklama

mamusie grudniowe:)

Kasiu u nas w Wawie mial byc przyjmowany CALY ROCZNIK 2006. A mnie tez na pewno wygryzly samotne matki,albo dzieci alergiczne tylko ciekawe skad ich sie wzielo az 50 w mojej malej dziurze? Z czego jeszcze bylo 100 miejsc w innych przedszkolach w promieniu 5 km, w tym 25 miejsc w integracyjnych!. Czytalam nawet dokladnie przyznawanie punktow, wiec np jezeli rodzenstwo chodzi do tego samego przedszkola to i tak mieli miec mniej punktow ode mnie (oboje rodzico pracujacych).

reklama
aa ja tak ni z gruchy ni z pietruchy jeszcze się pochwale że w niedzielę w Górach Świętokrzyskich byliśmy, razem z Natką, oczywiście na Święty Krzyż właziła na rękach (naszych;-)), ale schodziła dzielnie sama:tak:
Super ,ciepło, pięknie, ach wiosna;-):-D

atol - gratki;-):tak:

Bosz, jak loteria:confused2:

Atol - super że się dostały :-)
Pingwinek, często w październiku/listopadzie się zwalniają miejsca - trzeba napisać odwołanie i się dowiadywać co dwa tygodnie - bo ludzie zabierają dzieci bo w kółko chorują. Wiem że w Gdańsku w grudniu to generalnie miejsca prawie wszędzie są :tak:

Wiem Kasiu i tak bede robic, tym bardziej ze jak sie teraz (nawet listopad/grudzien) nie dostanie to nie wiadomo czy za rok, bo miejsc dla 4latkow bylo bardzo malo w tym roku.

Gratuluje Atol Twoim laseczka

dzieki, dzieki ja to sie mega ciesze:-D

co prawda nie jest to moje wymarzone przedszkole obok domu, ale trudno, tu znow nie mialy by szans:baffled:

a tak po drodze do pracy bede je wozic, bez korkow 3 min, z korkami 20:-p

zmiana tematu, wiecie co mnie wkurza?

nie mam czasu w ogole porozmawiac z T prze te jego prace, latanie, normalnie porazka

wraca do domu to jest zajmowanie sie dziewczynami, albo ja ogladam co s w tv:sorry: i zanim sie uporamy z tym wszystkim, to juz nie ma kiedy pogadac:angry:

kuzwa co za zycie, wczoraj mielismy male spiecie i do tej pory nie bylo okazji zeby to sobie wyjasnic, normlnie czasu brak:eek:

Hej:-)

moja też już zaklepana i przyjeta do przedszkola:tak:
no, ale trzeba było trochę "zahandlować";-)
w ogóle to Was witam:-D
u nas wsie zdrowe, jakos leci = czasu brak (to samo co atol:confused2:)
ja właśnie kurs znów na Akademii robię z "patologii i fizjologi noworodka"
ciekawe wyklady, doświadczeni fachowcy, fajna atmosfera
Kasiu kiedy się bronisz? bo będziemy trzymac kciuki

Się pochwalę, że na urodziny dostałam od męża nowego "laptoka"
jestem megazadowolona:happy:

Buziaki

reklama
Czesc babki
Pingwinku trzymam kciuki co by sie udało z odwolaniem i Marcunia mogła do przedszkola isc :-) bosz ja ja sie ciesze ze młody przyjety i to jeszcze tak blisko bo pare kroków od bloku naszego
Atol ja tez jakos mam ostatnio to samo M cały czas w pracy ale wczoraj sobie poznym wieczorkiem winko wychloptalismy pogadalismy i inne takie :-p w rezultacie :eek: ledwo zyje Majka wstała o 5,30
2 maja chrzcimy naszego szatana małego licze na pogode bo młoda ma kiecke bez rekawów :-D i nie mam sweterka dla niej :rofl2: wianek zamówiony w kwiaciarni siostra juz w samolocie leci :-) musze tylko wymyslic cos do zarcia ale cos mi pomysłów brak
Kasia super prezent urodzinowy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry