reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kicia pisz jak sie czujesz???:-)

Dziekuje dobrze :tak:
mdlosci mnie troche mecza ale ogolnie ok!!!
troche sie strachu najadlam ostatnio bo mialam male plamienia , pojechalam do szpitala i okazalo sie, ze zrobil mi sie polip i to z tego!
z dzidzia wszystko ok. ma juz ponad 15mm ;-)

Lucky pochwal sie lazienka!!!
a jak dzieciaczki?
rozrabiaja?
bawia sie z Matylka?

Pati NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny udanego weekendu!

pozdrowionka dla wszystkich

Siet wcieło mi posta

Patrycja Sto Lat i spełnienia wszystkich marzen :tak:
Kicia jak najmniej dolegliwosci ciazowych
Lucky pochwal sie kuchnia
Dita Kate cudownego wypoczynku
Suger zdrówka

Ja od poniedziałku z mamą i dziecmi na wiosce :-) było bosko cisz spokój ptaszki upał dzieci w basenie sie moczące od rana świeże powietrze winko wieczorami kawka na tarasie z rana plotki
I moje dziecko wkońcu jest bez smoka dzisiaj trzecia noc :tak: zobaczymy ile razy sie obudzi Jej ja ja sie ciesze bo to chyba juz jedyne dziecko tu na BB ze smokiem :-p

Witam sie :-)
Bosko moj Fifik przespał cała noc :tak: rano wstał i przyszedł do nas do łózka i wcale nie prosi o smoka :-)
Cosmo u naz tez był ostatnio non stop prawie ze smokiem praktycznie od kiedy maja sie urodziła :-( wczesniej tylko z nim spał i wiem ze to tylko z mojego lenistwa miał go tak długo bo bałam sie wrzasków i innych takich :sorry: Cosmo trzymam kciuki zebys znalazła siłe w sobie i odzwyczaiła swoje bąble :tak:
Przedemną Maja teraz ale poczekam chyba z miesiać jeszcze
Mamy piekna pogode i zero planów na dziś poza piaskownicą
Miłego dnia

Kamila u nas Majka ma smoka tylko do spania, ale jak zdarzy jej się zapłakać w dzień to woła że chce cycucha... próbowałam ją odzwyczaić, ale tak sie darła, że ja głupia zmiękłam.. już nawet powiedziałam jej, ze przyjdzie smoczus i zabierze jej smoka a w zamian da coś innego i co schowałam smoczek dałam bidon do picia a ta takiego wrzasku w nocy narobiła, że mam zadzwonić do smoczusia, że ma jej w tej chwili oddać smoczek bo ona będzie płakała... a ja głupia oddałam jej tego smoka. Teraz jest on już na wykończeniu i postanowiłam, że nowego nie dostanie... a jeszcze moja mama na mnie krzyczy, że mam jej nie zabierac bo ja ze smoczkiem chodziłam do 5 roku życia :baffled: no ale Majce na pewno nie popuszczę jeszcze w tym miesiącu postaram się aby dzieci bezsmoczkowe były

Dziewczyny udanego długiego weekendu :-) my na razie w domu Milak ma zapalenie obu spojówek wyglada jak mały chińczyk :sorry:

Miała być szczepiona za freee w żłobie na ospę wiatrówke i pneumokoki i z powodu oczek nic z tego szkoda bo szczepionki finansuje miasto, może się załapiemy jeszcze przydało by się przed pójściem do przedszkola takie szczepienie.

Odpoczywajcie :tak:

kamila, powiedz na ile podbic kazda aukcje, to podbije :-) sliczne ciuszki!

u nas tez smoki gora, na razie sie nie spinam, bo mi sie nie chce. ;-) moze w wakacje bede bardziej asertywna, ale cos czuje, ze moze byc problem z moimi rodzicami, z ktorymi pewnie bede wypoczywac :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry