reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u nas ospa :-(
na razie Masiek ma krostki, Filip czysty..

biedul, ale nic poza lekkim - nawet nie odbiegajacym zbytnio od normy - marudzeniem mu nie jest. az dziw, bo ma dosc duzo babli - na tylku, udach, kolanach, stopach, w pachwinach i w buzi, co jest ponoc najbardziej bolesne. temperatury nie ma, ale lezie mu zab, wiec dalam nurofen. jutro do lekarza. macie jakies sprawdzone sposoby?

ja tez, bo jesli nie przestanie padac i nie zwiekszy sie sprzedaz dmuchancow, to po prostu pojdziemy na dno razem z towarem.. co za masakra!
w zeszlym roku sprzedawalismy dwa razy tyle o tej porze.. a w tym kupilismy wiecej towaru, faaaakkkk

heheh Aenye u mnie to samo, sprzedaje opony do motocykli i lipa bo nie ma pogody do jazdy i ludzie ich nie zzuywaja :no:

ale ja chce juz z domu wyjsc, polezec na trawie fak fak

a u nas dzis pogoda byla ok, bylismy na spacerze z dziewczynami na nowym super placu zabaw

a jutro jedziemy do Gdyni wiec plis niech nie pada

jeszcze sie nie spakowalismy do konca, ale juz nie mam sily, Hanka mnie wykancza psychicznie, zaczela jej sie faza wymadrzania tzn nie robi juz akcji nie bo nie, ale nie bo i tu tysiac powodow, na ktore czesto brakuje mi argumentow:baffled:

w kazdym razie musze znow zaczac czytac jakies poradniki wychowawcze bo rece mi opadaja:crazy:

aenye ospa buuuu, zdrowka zycze

spadywam katowac project runway

pozdrawiam

oj biedny Masio dużo zdrówka oby to paskudztwo szybko przeszło

a u nas nie pada, popadało dzis z pół h i sie uspokoiło

atol udanego wypoczynku... my chyba też nad morze pojedziemy, szukam własnie ofert w necie :-)

Współczuje ospy, u nas zapalenie spojówek i też siedzimy w domu bo do tego wieje tak, że łeb chce oderwać i co chwile jakiś deszcz :wściekła/y:

Pogoda się pewnie jeszcze zrobi i sprzedacie nadwyżki towaru nie martwcie się na zapas dziewczyny

atol udanego wypoczynku wstyd przyznać ale ja nigdy nie byłam w Trójmieście :sorry:

reklama
Aenya cosmo dzieki
pati współczuje ospy jak mały sie czuje?
Ja musze sie isc zaszczepić bo nie miałam a młody napewno z przedszkola przywlecze to ścierwo czy ktos sie szczepił np przed ciaża??? ile kosztuje?
Miłka zdrówka dla małych oczek
atol zazdroszcze morza :cool2: jezu jak ja bym pojechała gdzies tam na wybrzeże ale jakos nie bardzo mi sie widzi podróz pociagiem przez tyle godzin z dwójka dzieci :eek: bo juz po 2 godzina to mam sajgon zawsze
Za to chyba jedziemy na mazury w sierpniu :-) nad jeziorko cisza spokój błogie lenistwo
Co do pogody to powiem jedno - jest jak jesienia u nas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry