• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

Luckymama, aga1401 i reszta mamuś które mają dzisiaj jakieś malutkie święta GRATULACJE!!!

kulka ja też mam to wszystko ale gin mówi, że jest ok i narazie nic się nie dzieje ale widocznie trzeba reagować na takie coś skoro mnie bez gadania na fotel sadzała odrazu:eek:

reklama
Lucky - trzymaj się... wiem, co czujesz... ale musisz dać radę, bo teraz nie wolno ci się martwić i przeżywać za bardzo! Ciocia by tego nie chciała... nawet nie wiem czy powinnaś iść na pogrzeb - za dużo wrażeń, wzruszeń, itp. Ja byłam na pogrzebie mojego taty i naprawdę było to dla mnie odromnie traumatyczne przeżycie... potem brałam tabletki przeciw skurczom i ziołowe na uspokojenie... /a było to na przełomie 6 i 7 miesiąca/
dlatego nie poszłam na cmentarze 1 listopada... poczekam do świąt - jak dam radę... Trzymaj się i wiedz, że zawsze możesz się tutaj wypłakać...

Wszystkim Grudnióweczkom - najlepszego z okazji ich małych świąt i gratulacje dla wszystkich, które dostały nowe informacje o dziecku, kupily jakieś sprzęty, mieszkania, samochody czy po prostu uśmiechnęły się dzisiaj... nawet do tak fatalnej pogody...

Ja jutro zaczynam 37 tydzień :confused: :confused: :baffled: :baffled: :szok: i teraz wszystko się może zdarzyć??? :baffled:

Roni hehe..no to niźle się składa twój chłop w góry ode mnie to jakieś 4 godzinki drogi a mój mi do Świnoujścia się zawinął właśnie dzisiaj w nocy:-(
Naszykowałam sobie sterte prania i prasowania i jutro wyprawe do Łodzi na polowania wózeczkowe coby czymś czas zająć bo inaczej rów będzie jak nic:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry