Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Luckymama, aga1401 i reszta mamuś które mają dzisiaj jakieś malutkie święta GRATULACJE!!!
kulka ja też mam to wszystko ale gin mówi, że jest ok i narazie nic się nie dzieje ale widocznie trzeba reagować na takie coś skoro mnie bez gadania na fotel sadzała odrazu
Lucky - trzymaj się... wiem, co czujesz... ale musisz dać radę, bo teraz nie wolno ci się martwić i przeżywać za bardzo! Ciocia by tego nie chciała... nawet nie wiem czy powinnaś iść na pogrzeb - za dużo wrażeń, wzruszeń, itp. Ja byłam na pogrzebie mojego taty i naprawdę było to dla mnie odromnie traumatyczne przeżycie... potem brałam tabletki przeciw skurczom i ziołowe na uspokojenie... /a było to na przełomie 6 i 7 miesiąca/
dlatego nie poszłam na cmentarze 1 listopada... poczekam do świąt - jak dam radę... Trzymaj się i wiedz, że zawsze możesz się tutaj wypłakać...
Wszystkim Grudnióweczkom - najlepszego z okazji ich małych świąt i gratulacje dla wszystkich, które dostały nowe informacje o dziecku, kupily jakieś sprzęty, mieszkania, samochody czy po prostu uśmiechnęły się dzisiaj... nawet do tak fatalnej pogody...
Ja jutro zaczynam 37 tydzień i teraz wszystko się może zdarzyć???
Roni hehe..no to niźle się składa twój chłop w góry ode mnie to jakieś 4 godzinki drogi a mój mi do Świnoujścia się zawinął właśnie dzisiaj w nocy:-(
Naszykowałam sobie sterte prania i prasowania i jutro wyprawe do Łodzi na polowania wózeczkowe coby czymś czas zająć bo inaczej rów będzie jak nic
Kate_less:-)
Wszystkim dzięki wielkie.
Gratuluję przeskoków na suwaczkach. Rajuśku niedługo to my mamusie będziemy a nie ciężarówki Ale to strasznie fajne jest!!!!!