• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

jejku, ja tez marzylam o blizniakach... jak zaszlam w ciaze i robilam sobie BHCG to mialam dosc wysokie wyniki, co ponoc moglo swiadczyc o ciazy blizniaczej - i miaalm ogromna nadzieje, ze sie tak stalo ;-) ale u mnie w rodzinie ani jednego przypadku mnogiej ciazy, wiec to marzenie scietej glowy :-/
czarna - koniecznie pogratuluj siostrze!!!!! WSPANIALE!

ja sie lekko zeschizowalam dzisiaj, bo jesli bedzie porod naturalny u mnie, to praktycznie nie robia w wejherowie ZZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bylam tam i pytalam, za tydzien jade zwiedzac porodowke, bo kurczaki dzis sie spoznilam) za malo anestezjologow!!!!!!!!!!!! a to taka fajna furtka byla!!!! gdybym miala nie wytrzymac!!!!! mamusiu :-/

reklama
jak to nie robią cholercia??
pogadaj z anestezjologiem może cos wskorasz

bedzie dobrze

a bliźniaki to ja bym baaardzo chciała
moja mam z bliźniaków więc mam duże prawdopodobieństwo
może następnym razem :-)

no jeszcze pogadam z moim ginem, choleraaaaaaaaaaa, normalnie lekki dolek mnie zlapal, bo ja naprawde wrazliwiec jestem na bol ;-)

ktores mamy narzekaly, ze maluchy sie mniej ruszaja? no to moj tej kategorii nie podlega, ostatnio nie daje mi zyc, widac, ze ma malo miejsca i go to wnerwia, w ogole jest juz rozkapryszony, bo jak siedze sobie jak teraz, przy kompku, to tak mnie boksuje od srodka, zebym sie do tylu odgiela i zrobila mu wiecej miejsca ;-) serio! tak samo dzisiaj na tej rozmowie o mieszkanie - no normalnie az cala skakalam, to w jedna, to w druga strone ;-) huehue, serio cala sie ruszam od tych jego szalenstw.
ale mam tez lekka dolegliwosc nowa - strasznie mnie boli dol brzucha (miesnie od srodka jakby, moze to znowu miesnie miednicy, tylko inaczej i mocniej?) jak wstane/chodze... mam wrazenie, ze maly juz schodzi w dol, serio ;-) moze ten brzuch sie obniza akurat? nie wiem juz, ale meczace to okropnie, chodze jak kaczka i wolno jak starowinka... a ten mi jeszcze po zebrach skacze tak, ze cale juz mam obolale, ze momentami mam wrazenie, ze ktos mnie od srodka przypala zapalniczka, dolne zebra az do kregoslupa... masakra :-/

Aenye wrazliwcu- Twoj malenki widac tak samo ruchliwy jak moja Evcia. Masakra- jak tylko mam odrobinke za ciasne spodnie albo siedze przez dluzdza chwile- zaraz dostaje kopniaki. brzuch rusza sie i nawet przez dosyc gruby sweter widac jak mi sie alien w brzuchu przewraca. pytalas gina czy moze zaczelas sie juz otwierac? bo takie bole to moze byc juz poczatek.....
Wklejaj jakies fotki heheh ja dzis wkleilam z 37 tygodnia - mam chyba najwieksza dziuple dla malenstwa jaka mozna sobie wyobrazic.... brzuch bede miala po porodzie po kolana blehyhhhh

Nasza córunia od wczoraj też się już mniej rusza, gdzybym akurat nie była na USG (ona akurat spała) to by już się bardzo denerwowała !!! Dzisiaj też jej się nie chce cholercia ruszać. Pewnie ma już mało miejsca, ale ja lubie jak baraszkuje no i mój mąż też lubi a tu nic :no:
Za to w nocy się stacza wysoko pod żebra, a z rana jak wstane pełznie bardzo nisko w dół i też chodze jak kaczka bo wkręca się nisko i pipka mnie strasznie ciągnie.

Moja też ma dzisiaj leniuszka, to chyba wina pogodulki bo jest u nas z dupy siąpi deszcz i jest szaro i ponuro bleee :eek: :baffled:. Ja później leże z łapą na brzuchu i się kurna martwię :szok:

Mojego syneczka pogoda nie rusz i odstawia charce jak zawsze:-D
Dokładnie tak jak ..aenye pisze jak tylko się zginam przy kompie albo niedaj Boże w jakiś sposób zabieram mu część jego przestrzeni w brzuszku odrazu się upomina o swoje:tak: Ja mam identyczne bóle z wieczorej w łóżku jak się chce przekręcić to prawie płącze z bólu, chodze jak kaczka itp. Jak byłam na wizycie i gin usłyszała o tych bólach to odrazu na krzesło i badanie czy się aby nie otwieram a więc ..aenye może skocz na wizyte:eek:

reklama
Aenye, ja tez mam takie dziwne bole, ciagniecie i szczypie mnie p..ka, a jak byla u lekarki w pt to mowila ze wszystko w porzadku. takze trudno powiedziec..mam po prostu nadzieje, ze jak temu nie towarzysza skurcze albo jakies plamienie, to raczej sie nie zaczelam otwierac..:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry