..aenye
Mama grudniowa'06
jejku, ja tez marzylam o blizniakach... jak zaszlam w ciaze i robilam sobie BHCG to mialam dosc wysokie wyniki, co ponoc moglo swiadczyc o ciazy blizniaczej - i miaalm ogromna nadzieje, ze sie tak stalo ;-) ale u mnie w rodzinie ani jednego przypadku mnogiej ciazy, wiec to marzenie scietej glowy :-/
czarna - koniecznie pogratuluj siostrze!!!!! WSPANIALE!
ja sie lekko zeschizowalam dzisiaj, bo jesli bedzie porod naturalny u mnie, to praktycznie nie robia w wejherowie ZZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bylam tam i pytalam, za tydzien jade zwiedzac porodowke, bo kurczaki dzis sie spoznilam) za malo anestezjologow!!!!!!!!!!!! a to taka fajna furtka byla!!!! gdybym miala nie wytrzymac!!!!! mamusiu :-/
czarna - koniecznie pogratuluj siostrze!!!!! WSPANIALE!
ja sie lekko zeschizowalam dzisiaj, bo jesli bedzie porod naturalny u mnie, to praktycznie nie robia w wejherowie ZZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bylam tam i pytalam, za tydzien jade zwiedzac porodowke, bo kurczaki dzis sie spoznilam) za malo anestezjologow!!!!!!!!!!!! a to taka fajna furtka byla!!!! gdybym miala nie wytrzymac!!!!! mamusiu :-/
. Ja później leże z łapą na brzuchu i się kurna martwię 

Ja mam identyczne bóle z wieczorej w łóżku jak się chce przekręcić to prawie płącze z bólu, chodze jak kaczka itp. Jak byłam na wizycie i gin usłyszała o tych bólach to odrazu na krzesło i badanie czy się aby nie otwieram a więc ..aenye może skocz na wizyte