• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nie wiadomo o czym napisać tak szybko piszecie:szok:
Gratuluję zatem wszystkiego co dobrze wyszło.
Dziś mnie nie było bo mi strasznie smutno. Zmarła moja cudna ciocia. I popłakuję sobie po cichu. Bardzo chorowała, więc mówię sobie że tak lepiej bo się juz nie martwi:-(Jakoś to przetrwam, ale i tak mi płaczliwie:-(

Roni teraz to już nie ma się czego bać;-)
Zobaczysz już niedługo Jasia:tak:
Całego i zdrowego chłopczyka który zajmie całe wasze życie i to jest najważniejsze:-D
Bać to się mogłaś na początku ciąży:dry::-p

Luckymama a już miałam smsa pisac do Ciebie z zapytaniem co sie dzieje:confused:
NAprawde współczuje śmierci Cioci:-(Trzymaj się. Ona napewno by nie chciała, zebyś się zamartwiała..

Dzięki za pamięć Sa_raa, wiem wiem, jakoś sobie z tym poradzę.
Musze się po prostu uaktywnić na BB.

Gryzaki z cycka to tragedia! Przerabiałam to z Liluśkiem. Przestawałam karmić aż sie nauczył że nie wolno gryźć jak chce jeść. Mial wtedy śmieszną minę, nie wiedzial czemu mama wyciąga mu cycka z buzi:eek:, ale mądry chłop i pojął szybciusio:tak:.

Lucky wyrazy współczucia po śmierci cioci.
Pamiętacie jak pisałam że moja prawie 40 letnia siostrzyczka kolejny raz zostanie mamusią??? A więc wkońcu miała wizyte (tyle czekała na NFZ) i ma termin na maj. Jakoś zaczeła przyzwyczajać się do swojego stanu a tu pani gin pogratulowała BLIZNIAKÓW!!! normalnie szok ciekawe po kim beda te blizniaki. Ale sie smiejemy ze macała dwa brzuchy (mój i bratowej) to ma 2 dzieciaczki:))

reklama
A ja się zawsze bałam mieć bliźniaki, wiecie że sie nie da rady i wogóle, ale chyba im bliżej porodu tym więcej odwagi w każdej z kobiet i teraz myśle że było by fajnie 2 za jednym razem i rodzinka w komplecie.

Czarna pogratuluj siostrze z całego serca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry