Witajcie po dłuższej przerwie. Ale sie rozpisałyście

))
Amelkaaa Gratulacje i witam wsród nas. Dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa.
Paszczaczek wierze ze jest Ci ciężko tak leżeć ale czego nierobi się dla maluszka życze ci dużo sił i wytrwania, a wszystko bedzie dobrze. Co do badań to ja idę w poniedziałek albo wtorek i musze zrobić Toxoplazmoze, glukoze, krew i mocz
Kicia80 Co do tego badania USG moja gin robi je pomiedzy 12 a 14 tyg i robi to u siebie jest to pomiar kosci nosowej (downa) i mierzy poszczególne partie układu kostnego ale wiecej bede wiedzieć jak juz bede po

)) I co najważniejsze nic za to nie płace. Bo te bardziej szcegółowe to wykonywane sa w Łodzi i jest to pobieranie przez pępek krwi od maluszka i badanie pod kątem chorób genetycznych. Mam nadzieje że nic nie pomyliłam
..aeyne Też miałam wczoraj takie delikatne kłucie ale z prawej strony a wiem że tam jest moja kruszynka wiec sadze że u mnie to macica poprostu sie powieksza powoli

) ale wiecej bede wiedziała w środe gdyż kolejna wizyte mam

)
Co do mojego samopoczucia to nic mi sie niechce!!!!!!!!!!! Najchętniej usiadłabym przed TV i nic nie robiła, aż mnie to przeraża

Ale próbuje z całych sił mimo wszystko spełniać swoje obowiązki ale bardzoooooo powoli mi to idzie

)