• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hihihih juz niedlugo bedziemy mialy tak wspaniala jawe...
STRASZNIE SIE BOJE PORODU...a z drugiej strony juz nie moge sie doczekac kiedy bede juz po!!...ale jak tak sobie popatrze na ten brzuch to juz sie strasznie do niego przyzwyczailam i bedzie mi go brakowalo

A mi się już za bruzchem tęskni jak pomyśle, że za miesiąc go nie będzie:sorry2:
oczekująca czemu cc??
A co do snów to mi się takie pierdoły też śnią ale nie przywiązuje do nich większej wagi:rofl2:

No tak!!!...jeszcze dojdzie do tego,ze w dniu skurczy zamiast cieszyc sie ze juz dzidzie niedlugo bedziemy calowaly to bedzie placz ze lada chwila skaczacy brzunio nam zniknie!!!!!:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
ula la la

witam
wlasnie odwalilam kawal roboty :) co widac na zalaczonym obrazku a teraz chwila przed kompem
wypralam wszystkie ubranka jakie dostalam po chrzesniaku, jutro czeka mnie prasownie fuj

3yfkjo7.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry