reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hihihih juz niedlugo bedziemy mialy tak wspaniala jawe...
STRASZNIE SIE BOJE PORODU...a z drugiej strony juz nie moge sie doczekac kiedy bede juz po!!...ale jak tak sobie popatrze na ten brzuch to juz sie strasznie do niego przyzwyczailam i bedzie mi go brakowalo

Wiecie, jakie smieszne uczucie jest tuz po porodzie; nagle nie ma brzucha,strasznie dziwnie się chodzi, a wrazenie takie jakby cały czas coś jeszcze tam było(pulsuje)

A mi się już za bruzchem tęskni jak pomyśle, że za miesiąc go nie będzie:sorry2:
oczekująca czemu cc??
A co do snów to mi się takie pierdoły też śnią ale nie przywiązuje do nich większej wagi:rofl2:

No tak!!!...jeszcze dojdzie do tego,ze w dniu skurczy zamiast cieszyc sie ze juz dzidzie niedlugo bedziemy calowaly to bedzie placz ze lada chwila skaczacy brzunio nam zniknie!!!!!:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
ula la la

witam
wlasnie odwalilam kawal roboty :) co widac na zalaczonym obrazku a teraz chwila przed kompem
wypralam wszystkie ubranka jakie dostalam po chrzesniaku, jutro czeka mnie prasownie fuj

3yfkjo7.jpg

reklama
Do góry