reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

hehehe..ja też marzyłam o drobince i szczerze mówiąc mam nadzieje, że się to usg niezgadza:-(jezu jak ja dam rade takiego kolosa urodzić:-(Chyba jednak pojade jeszcze raz do tej Łodzi

reklama
w redlowie niby wsio ok, ale nie podoba mi sie to, ze tatusiek nie moze na sale poloznic wejsc, tylko odwiedziny sa w sali odwiedzin (bylam swiadkiem) a maluszek jest w "akwarium" za szyba :sorry: no i duzo kobiet narzeka, ze nieprzyjemne polozne. w wejherowie za to ponoc wspaniala atmosfera i sympatyczne polozne.
no nie wiem.

wyjezdzasz przez oliwe na obwodnice i z cisowej juz tylko 25 min ;-) chyba ze korki - wtedy ok. 50 min. ale i tak dasz rade! w godzine nie urodzisz :-)

najlepiej to juz teraz wziac i sprawdzic ;-) wezcie z markiem auto i przejedzcie sie :-)

jak mam szczescie i ktos mnie na ug podwozi, to od siebie (Rumia) jade wcale nie najszybciej jak sie da ok. 30min. i to w dzien, kiedy spory ruch na podjazdach i zjazdach z obwodnicy.

Roni, co z tymi flanelkami? mam je przygotowane dla ciebie :-/
mozesz jutro podejsc ok. 13.15 pod Wydzial Prawa?

Roni, kurcze, skoro tyle ci to zajmuje, to lepiej nie! Jeszcze urodzisz po drodze ;-)
ja powinnam jutro badz w sobote jechac do media marktu po odkurzacz (WRESZCIE NIE BEDE MUSIALA SIE SZARPAC Z TYM STARYM GOWNEM!!!!), moze wtedy sie jakos skontaktujemy..?

28zl bez 4 groszy ;-)

No to byłam wczoraj u gina wyniki wzorowe :tak: ale za to będę mieć CC bo Milenka jest duża i się dalej nie odwraca a tym bardziej po sierpniowym pęknięciu miednicy gin boi się, że cuś mi tam strzeli podczas naturalnego porodu. 19.12 mam się stawić w szpitalu czyli Milenka będzie na święta :-D
Przykro mi Dita do stycznia już niedociągne :sorry2:

Dzien dobry brzuchatki

Mileczko czyli masz dorodne ale uparte dziecię :)
Moze lekarz ma racje, cc bedzie dla Ciebie bezpieczniejsze.
No i znasz juz termin wow.. po cesarce to akurat zdarzysz na swieta wrocic ale nie poszalejszesz zbytnio :)

Dita chatka gotowa.. nie wyszla zbyt idealnie (galaretka fuj, krem za bardzo wsiąknął w herbatniki bo za dlugo trzymalam poza lodowką) no ale to byl moj pierwszy raz...
zaraz wkleje ci fotencje :)

Miłeczka z tą miednicą to gin ma w 100% racje lepiej nie ryzykować:no:
No i fajnie masz bo wiesz już kiedy córcie zobaczysz:-D
Ja musze jakiegoś kardiologa znaleźć i jechac na konsultacje:happy2:

Uwaga mamy ktore zbytnio utyly, prosze nie patrzec :)

48h4ll5.jpg

2jdexde.jpg

reklama
Do góry