reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
w redlowie niby wsio ok, ale nie podoba mi sie to, ze tatusiek nie moze na sale poloznic wejsc, tylko odwiedziny sa w sali odwiedzin (bylam swiadkiem) a maluszek jest w "akwarium" za szyba
no i duzo kobiet narzeka, ze nieprzyjemne polozne. w wejherowie za to ponoc wspaniala atmosfera i sympatyczne polozne.
no nie wiem.

no nie wiem.
..aenye
Mama grudniowa'06
wyjezdzasz przez oliwe na obwodnice i z cisowej juz tylko 25 min ;-) chyba ze korki - wtedy ok. 50 min. ale i tak dasz rade! w godzine nie urodzisz :-)
najlepiej to juz teraz wziac i sprawdzic ;-) wezcie z markiem auto i przejedzcie sie :-)
jak mam szczescie i ktos mnie na ug podwozi, to od siebie (Rumia) jade wcale nie najszybciej jak sie da ok. 30min. i to w dzien, kiedy spory ruch na podjazdach i zjazdach z obwodnicy.
Roni, co z tymi flanelkami? mam je przygotowane dla ciebie :-/
mozesz jutro podejsc ok. 13.15 pod Wydzial Prawa?
najlepiej to juz teraz wziac i sprawdzic ;-) wezcie z markiem auto i przejedzcie sie :-)
jak mam szczescie i ktos mnie na ug podwozi, to od siebie (Rumia) jade wcale nie najszybciej jak sie da ok. 30min. i to w dzien, kiedy spory ruch na podjazdach i zjazdach z obwodnicy.
Roni, co z tymi flanelkami? mam je przygotowane dla ciebie :-/
mozesz jutro podejsc ok. 13.15 pod Wydzial Prawa?
..aenye
Mama grudniowa'06
Roni, kurcze, skoro tyle ci to zajmuje, to lepiej nie! Jeszcze urodzisz po drodze ;-)
ja powinnam jutro badz w sobote jechac do media marktu po odkurzacz (WRESZCIE NIE BEDE MUSIALA SIE SZARPAC Z TYM STARYM GOWNEM!!!!), moze wtedy sie jakos skontaktujemy..?
28zl bez 4 groszy ;-)
ja powinnam jutro badz w sobote jechac do media marktu po odkurzacz (WRESZCIE NIE BEDE MUSIALA SIE SZARPAC Z TYM STARYM GOWNEM!!!!), moze wtedy sie jakos skontaktujemy..?
28zl bez 4 groszy ;-)
No to byłam wczoraj u gina wyniki wzorowe
ale za to będę mieć CC bo Milenka jest duża i się dalej nie odwraca a tym bardziej po sierpniowym pęknięciu miednicy gin boi się, że cuś mi tam strzeli podczas naturalnego porodu. 19.12 mam się stawić w szpitalu czyli Milenka będzie na święta
Przykro mi Dita do stycznia już niedociągne

Przykro mi Dita do stycznia już niedociągne

Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Dzien dobry brzuchatki
Mileczko czyli masz dorodne ale uparte dziecię
Moze lekarz ma racje, cc bedzie dla Ciebie bezpieczniejsze.
No i znasz juz termin wow.. po cesarce to akurat zdarzysz na swieta wrocic ale nie poszalejszesz zbytnio
Dita chatka gotowa.. nie wyszla zbyt idealnie (galaretka fuj, krem za bardzo wsiąknął w herbatniki bo za dlugo trzymalam poza lodowką) no ale to byl moj pierwszy raz...
zaraz wkleje ci fotencje
Mileczko czyli masz dorodne ale uparte dziecię
Moze lekarz ma racje, cc bedzie dla Ciebie bezpieczniejsze.
No i znasz juz termin wow.. po cesarce to akurat zdarzysz na swieta wrocic ale nie poszalejszesz zbytnio
Dita chatka gotowa.. nie wyszla zbyt idealnie (galaretka fuj, krem za bardzo wsiąknął w herbatniki bo za dlugo trzymalam poza lodowką) no ale to byl moj pierwszy raz...
zaraz wkleje ci fotencje
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Uwaga mamy ktore zbytnio utyly, prosze nie patrzec 

reklama