reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej koleżanki...

ciasto - super!!! ja nie lubię słodyczy... teraz tylko pączek lub dobra czekolada mnie skusi...
Roni - widzisz jak ci dobrze... jutro Marek wraca i możesz rodzić... i widzę, że sobi suwaczek zmieniłaś i teraz to ja jestem pierwsza w kolejce... O nie!!! kochana... nie dam się :-)

My wczoraj byliśmy w szkole rodzenia i oglądaliśmy porodówkę... mówię wam - zaj*bista!!! Łózka porodowe - takie jak w swissmedzie Kasia_z pokazywała ... wielofunkcyjne... na guziczki... super!!!
Wszystko jest OK - rodzisz jak chcesz, położne same zachęcają do porodu w pozycji kucznej, na kolanach, itp... i robią wszystko, żeby nie nacinać krocza... lepiej wolniej rodzić, niż za szybko i popękać...
Jeszcze tylko się do końca spakiję i mogę rodzić... hłe hłe hłe

Jest pięć sal pojedyńczych!!! do rodzenia w tym jedna z wanną /250 zł/ ale położne odradzają /"po co tyle płacić"/ jak możesz pod prysznic iść ile chcesz???, sprzęt jest super, na brzuchu masz bezprzewodowy KTG - cały poród i położne monitorują cię u siebie w pokoju... tak, że rodzisz tylko z partnerem, a one przychodzą na finał, albo jak coś się dzieje i chcesz, żeby przyszła... dostajesz położną dla siebie od początku do końca - nie ma tak, że kończy dyżur i spada... z tego co wiem - NIC się nie płaci!!! one nie chcą pieniędzy!!! /słyszałam od kilku pecjentek!/ tylko możesz coś dla szpitala kupić albo cegiełkę... nawet za 5 zł. ZZO jest bezpłatne i na żądanie!
Kobitki z całego Dolnego Ślądka chcą tu rodzić...

Słuchajcie - rodzę we wstrętnym Wałbrzychu... pooglądajcie:
www szpital.walbrzych.pl

Za www wstawcie kropkę, bo mi jekieś syfy wyskakują...

reklama
no ładnie tam. i jak tęczowo hihi. to jest ten cudowny szpital? ja też chce tak rodzić jak pisalaś.
u mnie jeden szpital wyglada gorzej niż obóz w oświęcimiu (choć ostatnio polożniczy oddzial wyremontowali) , a drugi jest tak ogromny że aż mnie przeraża i podobno straszna znieczulica tam panuje.
jest jeszcze klinika gdzie jak dla mnie nazbyt chetnie robią cesarke juz za 100 zł chyba. nie wiem co wybrac :hmm:

Do góry