• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jeju Kate jak świetnie!!!!!!!!!
Nieistotna ślicxzne ciacho! Smacznego i na zdrówko!
Roni widzisz jak fajnie czas leci z BB:confused: Nawet sie nie obejrzysz, kilka depresji przeżyjesz, popłaczesz z samotności z tysiąc razy i już Marek w domku;-)

heh ten szpital faktycznie Lesna Gora... super... u nas tak chyba nigdzie nie ma :sorry2:

ja sie wybiore do szpitala w wejherowie i tez o wszystko wypytam... mamo, tylko czemu tam zzo nie ma... a w redlowie juz podpisali umowe z nfz, i tam maja dla wszystkich za friko :/ moze w wejherowie tez beda mieli niedlugo? no ale maciejewski cos by o tym juz wiedzial w sumie :happy2: ech...

A mnie własnie mąż wyrwał na spacerek i już wróciliśmy... fajnie było :)

Zapraszam do "mojego" szpitala... naprawdę jest super, ale to się okaże po porodzie... bo gadanie swoje a realia swoje...

Wczoraj byłam u lekarza. Umówiliśmy się na 6 grudnia na 8 rano w szpitalu, chyba,że zacznie się coś wcześniej.Główka jest bardzo nisko i zabronił mi chodzić i schylać się; właśnie teraz, gdy tyle jescze roboty!!!
Wyniki z krwi i moczu idealne...
Teraz to już w ogóle mi się będzie czas ciągnął!!!

Ja mogę być ostatnia do rodzenia.:tak:Chcę czekać na Tomka.:sorry2:
I też myślę jak Kate, że z naszą znajomością jest bardzo dobrze i niejedni znajomi nie wiedzą o sobie tyle co my o sobie nawzajem. I Bardzo sie cieszę na wszelkie spotkania:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry