reklama
Oj... nadrobiłam czytanie.....
Nieistotna - no i super ci ciacho wyszło!!!! a początki zawsze trudne. Mi pierwszy raz wyszła niekształtna zbita masa, która i tak zjadłam, bo była przynajmniej smaczna;-)
Miłka - ty jasny gwincie!! Jedynego sojusznika straciłam...
Uwaga: szukam wsparcia!! Widmo porodu - styczeń!!!
buuuuuu ja chcę w grudniu!!! Przed świetami!!!!

Nieistotna - no i super ci ciacho wyszło!!!! a początki zawsze trudne. Mi pierwszy raz wyszła niekształtna zbita masa, która i tak zjadłam, bo była przynajmniej smaczna;-)
Miłka - ty jasny gwincie!! Jedynego sojusznika straciłam...

Uwaga: szukam wsparcia!! Widmo porodu - styczeń!!!
buuuuuu ja chcę w grudniu!!! Przed świetami!!!!

aga1401
Grudniowa Mama'06
Ditam wspieram Cie, ja raczej tez na styczen. Usg dopiero w grudniu to wtedy bede wiedziec cos dokladniej.
ale coz. bede objadac sie swiatecznymi przysmakami, wypije lampke szampana i moze na swoje urodzinki juz bede tulic szkrabka:-)
ale coz. bede objadac sie swiatecznymi przysmakami, wypije lampke szampana i moze na swoje urodzinki juz bede tulic szkrabka:-)
aga1401
Grudniowa Mama'06
Urodzinki 14 stycznia. ale znajac moje szczescie to wigilia lub sylwestrowa noc to bedzie to.
aga1401
Grudniowa Mama'06
Kurcze Roni to calkiem blisko moich, Koziorozec w kazdymbadz razie, a Sara kwiecien wiosna i te sprawy....

reklama
aga1401
Grudniowa Mama'06
Dita no nie jestesmy az takie uparciuchy, ogolnie pisza o nas dobrze jako o tym znaku. Nie przejmuj sie podolasz jakby co ;-)