• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

szukałam lampy do pokoju Milenki i nic mie się kurde nie podoba :eek: same barachła i paskudztwa, jakieś wiszące motyle mutanty albo inne gówna :sick: Mam komode, firanko-zasłonki, kosz na brudki, wszystko, wszystko oprócz lampy :wściekła/y:

reklama
marwac dobrze, że juz jesteś bo nam Roni do rowu już prawie wchodziła:-p

Miłeczka 7 godzi no podziwiać mi by się kręgosłup do majtek przesypał jak nic:baffled:

a wiec dziewczynki termin przesuniety mam sie stawic na 23 listopada, jak wczesniej samo sie nie rozwiaze wiec za tydz bedzie juz nas troje maz ja i krystianek. bola mnie plecy, pachwiny rano dretwieja rece, maly jest nisko , czesto sikam, czekam juz jak na bąbie, jest duzy podobno zajmuje caly brzuszek, wiec moze bede pierwsza grudnioweczka, chce aby byl 23 ego, bo do 22 jest skorpion a ja chce strzelca,,,,,, heheheheeh

reklama
megik no to gratulacje!!
TEż bym chciała znać date porodu:tak:
TO jak Roni się nie wepchnie przed Ciebie to będziemy miały drugiego bobaska grudniowego:-Dbo piersza jest Śliczna Mariannka nonka:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry