reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja jestem 23 kwietnia /byczek/, Paweł 2 kwietnia /baranek/, a Asia 5 września /pannica/, Natalia ma być 9 grudnia /strzelec/... hyhyhy

reklama
kate to u mnie troche na odwrót ja 12 kwietnia-baranek Tomcio 13 maja-byczek a Mały ma być 16 grudnia-strzelec??

atol współczuje ząbkowania :baffled:

Już ja znam koziorożców. Wystarczy mi jeden w moim życiu. Uparciuch okropny.Bardzo mądry, ale uparty i zawzięty i nie do ujarzmienia...:-D

atol - kurcze, współczuję...

To chyba takie dni nastały, ja chodzę smutna cały dzień i nic mi się nie chce i zaczynam mieć pretensje do całego świata o wszystko już :no:

Mi też się nudzi... Nie mamy tutaj prawie znajomych, pracować nie mogę bo to wyjazdy po 400km, siedzę w tym pierniczonym zamku i robie nic. Do koników codziennie chodze ale też już nie mogę nic konkretnego przy nich robić bo to za ciężko......mam doła

Kurde a ja dzisiaj byłam na zakupach 7 godzin łażenia po sklepach nogi mi do dupy wchodzą :eek: ale chyba już większość mam :laugh2: została mi raptem apteka. Przeglądne co mam może mi się jeszcze coś nasunie :happy:

reklama
Do góry