reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

No przez chorobę nie powinnam przenosić ciąży - po 38 tc wzrasta ryzyko powikłań (wielu i lekarz nie chciał straszyć, ale ogólnie chodzi o problemy z niedotlenieniem, bo łożysko szybko się starzeje i przestaje być wydajne, może nawet nastąpić śmierć dziecka), a dziecko już donoszone, więc wielu lekarzy w 38tc robi cc profilaktycznie. Nasz mówi, że podejmie decyzję w 38tc, niekoniecznie cc, zależy jak będzie z badaniami, ale chce czekać maksymalnie do 40tc.

Mi najpierw Piotruś wlazł na dół (trochę bolały pachwiny i krocze) a 4 dni później dopiero obniżył się brzuch. Obniżony brzuch jest po prostu 4 cm niżej (dno macicy jest wyczuwalnie niżej, jak miesiąc temu (u mnie) - łatwo dostrzec jak maluszek śpi i się nie kręci)

reklama
Kasiu,to moze sie uda za 2 tyg skoro brzuszek juz masz nizej?;-)

A gdzie sie Roni podziala? czyzby udalo sie wygonic Jasia z mieszkanka?:confused::confused:

Megik wyglada na to ze bedziesz drugą w kolejce grudniowa mamusią
bo Roni coś ostatnio sie nie spieszy hehe

ja juz bym chciala byc mamą bo mnie ciaza meczy

Czesc dziewczyny, znow kilka dni bylam nieuchwytna. Zepsul nam sie komp, cholera jasna. Na szczesnie juz jest naprawiony. Marianka zaczyna juz dawac o sobie przypominac, szczegolnie w nocy. Je jak najeta, od cycka by sie nie odrywala. Wczoraj ja wazylam, 3,5 kg. To szok. Na galerii puscilam nowe zdjatka.

no, Nonek,juz sie przestraszylam,ze opieka na dzieckiem tak Cię absorbuje, ze nie masz minuty,żeby do komp usiasc;-)) wszyscy mnie straszą ze przy dziecku caly czas sie biega;-)
a Ty jak sie czujesz?doszlas juz do siebie?

ok,ide ogladac zdjecia

No nonek już się zaczynałam martwić:baffled:dobrze, że MArianka dochodzi do siebie:tak: zuch dziewczynka:-D

A swoją drogą to chyba trzeba coś do sugar napisać bo nam się kobieta w tych remontach zagubiła chyba:dry:No i ta dzisiejsza nieobecność Roni hmm...:dry:ide słać smsy:tak:

reklama
Kulka, no mam właśnie taką nadzieję, że się Piotruś sam będzie pchał na świat i uda się naturalnie urodzić :-)

Nonek, to rewelacja że rośnie jak na drożdżach! Oby tak dalej! :-)

Do góry