• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

Oj dziewczymy, dzidzia wie kiedy ma wyjsc, zeby byla zdrowa i silna. Tego Wam zycze z calego serca!!!
A ja wlasnie walcze ze starsza, zeby poszla wreszcie spac, a mlodsza wlasnie zaczyna stekac (czyzby kolka?). Padam...:wściekła/y:

reklama
No dobrze jeżeli Sa_raa urodzisz wcześniej to git, ale na kiedy chcą Ci wyznaczyć cesarkę????:confused:
W obstawie antybiotyku to po prostu go dostaniesz dla uchronienia dzidziula i Ciebie przed jakimkolwiek zapaleniem:-)

To jeszcze dorzucę nową historię pt. szpitale Trójmiasta.
Koleżanka rodziła ostatnio w Wojewódzkim
Wszystko było ok, przyjechała z rozwarciem na 3 palce, rozwarcie i skurcze postępowały aż do całkowitego. I zero skurczów partych. Podłączyli oksytocynę. Nic. Trzymali ją 12 GODZIN!!!! :szok::szok::szok::szok: zanim podjęli decyzję o cesarce. Oczywiście dziecko z zamartwicą, zielone wody itd.
Po prostu dla mnie Wojewódzki i jego "naturalne" porody i wstręt do cc jest poniżej krytyki...
Na szczęście z mamą i dzieckiem ok (no ale takie okołoporodowe niedotlenienie jeszcze może wyleźć później).
:-(

reklama
Ja mam syf jak cholera dziś mi montują szafę przesuwaną i ubrania ze starej szafy którą wieczorem mąż wywalił do śmieci są pierdykniete w dużym pokoju na fotelach. Normalnie jak u cyganów za raz sobie tylko wezmę tamburinko i rozpalę ognisko :rolleyes: :rofl: :oo: :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry