• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

Roniaczku, slonce!!! jesli Jasio sie rusza, to wszystko oki! Poczekaj, az beda w miare regularne (nawet co 10 min) i jedzcie z Markiem do Wejhera ;-)
Pamietasz, co ci pani powiedziala ;-) ze cie nie odesla, jesli bedzie porod w miare blisko ;-) a bedziesz pod dobrymi skrzydlami, hehe :-) tylko jakas ksiazke zabierz, zeby nie pasc z nudow jakby co! :-)

jejku, trzymam kciuki...

mi to sie snilo, ze urodze 24, a tu guzik ;-)

reklama
powiem tak Roni, moja kolezanka irlandzka dokladnie dwa dni przed porodem nie wyczuwala zadnych ruchow. Wiec moze gora dwa dni i juz bedziesz szczesliwie rozdwojona. tego ci zyczymy.
druga sprawa jestem happy bo 9 miesiac juz sie rozpoczol.
trzecia sprawa ze dokladnie jak mi 9 babelek wskoczyl na suwaczku, dostalam smsa z polski od mojej kolezanki tez agi, ze jest w szpitalu z powodu krwotoku, a za kilka godzin byl drugi sms ze ciaza obumarla. Byl to 10 tydzien....byla taka szczesliwa, teraz juz nie odbiera telefonow, nie pisze. kurcze i tak mi smutno.

Roni, podobno skurcze przepowiadajac nie bola. Ja nie mialam wiec nie wiem. Ale jak boli to moze juz niedlugo. Mam nadzieje:-):-):-). Trzymaj sie dzielnie i dawaj znac!!!
Aga ja sie wlasnie dowiedzialam, ze kolezanka w zeszlym roku tez poronila, teraz jest w 8 m-cu,wszystko jest ok. Bedzie dobrze!

czyzby Roni jednak wyladowala w szpitalu? Hmmm Marianka moze bedzie miala wieksze towarzystwo juz niedlugo:-)
Zreszta my juz sie nie mozemy doczekac az zaczniecie sie "rozdwajac", bo zaczyna nam byc smutno;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry