• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

Lesiu jest w tv taki jak w zyciu. Odkad go pamietam zawsze tak wygladal i sie tak zachowywal.
Roni a jak skurcze? Dalej sa, czy teraz cisza? kurcze chyba w nocy spac nie bede.

reklama
Sa_raa dziś wskoczył nam i Adze 9 dzidziulek!!!!!Jestem u mamy więc nie mam gg, puściłaś sygnał, i nie wiem o co chodzi więc napisz szybciutko smsa, bo nic nie wiem. Gratuluje dziewuchi Kulka współczuje koleżanceRoni trzymaj sięNieistotna nie przemeczaj się Nonek gratulacje Miłeczko jeszcze tylko chiba Ty zostałaś z 8??? Ale jeszcze 4 dni i gotowe. Papa

oj sie bedzie niedlugo dzialo :tak:
jak sie posypiemy to pewnie wszystkie na raz :-D

u mnie chyba hormony szaleja mam jakis taki dziwny nastroj! nie cierpie takiego stanu - to tak jak czasem przed okresem :eek:
sama nie wiem dlaczego... juz mnie meczy ten brzuch i jest niewygodnie. straszna jest ta koncowka ciazy!

reklama
Roni Trzymaj się kobieto moze faktycznie to już?
Nieistotna jak ja ci zazdroszcze takich info boziu jak ja marze o takiej wiadomości ale długo jeszcze jej nieusłysze bo wizyte mam dopiero 13 XII chyba ze do tego czasu urodze w co wątpie.:no:

No to czekamy na wieści:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry