reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kate wow no to u was szybko wywołują porody:szok: u mnie w szpitalu jak sie nieurodzi w terminie to po 7 dniach do szpitala i tam obserwacja i ewentualnie w 42 tc może coś podają ale to też zależy jak z medycznego puntu wyglada stan ciężarnej i dziecia wiec jak widzicie nie jest wesoło i też mniewam czarny scenariusz świąt w szpitalu.
Co do czopu przy Niki nieprzypominam sobie aby cosik wczesniej mi odchodziło a teraz juz w zeszłym tygodniu zauważyłam 2 razy taką galaretkę coś ala kurze białko. hmmmm może mnie tez ten czop odłazi:confused: :confused: :confused:

No to mnie dziewczynki pocieszyłyście aż mam uśmieszek na gębie że jednak mój organizm reaguje:-p :-p
Co do siedzenia z maleństwem to wszystko zależy jak się bedzie chować ale napewno minimum rok bede z nim siedziała.

Czarna, bo to przez cholestazę. W sumie u skrajnego gina, to już 1 grudnia bym była na stole krojona, ten mój długo czeka. Normalnie jest tak jak u ciebie.

Ja z Jula siedzialam poltora roku. Pozniej poszla do zlobka i to byl strzal w 10. Julka uwielbia dzieci i swietnie tam sie czula.Teraz w przedszkolu tez jest w swoim zywiole.Nie wiem jak bedzie tym razem, ale jakby co to Marianka pojdzie do tego samego zloba.
Ja kobitki uciekam do kapiulki i do spania. Pewnie znow mnie czeka ciezka noc:eek::eek::eek:

reklama
co o dzidziola to sie zobaczy
w planach mam fabule czyli prace przy flmie jakos w okolicach lutego i marca
5 tygodni
malego bede miala przy sobie i ew w gre wchodzi opiekunka i moja mama :)

wezcie juz przestancie o tych czopach bo mnie mdli juz
ja dzisiaj czulam sie taaak slabo ze halo
pojechalismy poogladac foteliki na zywo co by wybrac fajny kolor i taaak sie zmeczylam ze hej!!!
wysiedzialam w wannie chyba z godzine
lezac i nie ruszajac palcem :)
teraz ogladam woodego allena ale chyba mykne spac bo mi sie oczy zamykaja:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry