reklama

mamusie grudniowe:)

Ja też jeszcze 2w1 i naprawdę nic nie wskazuje na ten-tygodniowy poród, tym bardziej, że:
jutro na 10:00 idę do fryzjera i nie mogę urodzić, hahahaha :-)
w piątek /1 grudnia/ mam uroczyste rozdanie dyplomów i muszę być, wieć nie mogę urodzić...:-)
weekend odpada, bo ... no wiadomo... weekend i w ogóle...:-)
a od poniedziałku nie chcę zaczynać...;-)
potem wtorek - może być, środa nie, bo Mikołajki... i dwie uroczystości w jednym, hmmm :confused: , no to zostaje czwartek, czyli 7 grudnia - tak jak mi lekarz napisał...

Ale głupoty piszę!!! - chyba mi palma odbija... to od tego opuchnięcia całego ciała :szok:

reklama
Co do opieki nad dzieckiem - oboje z mężem mamy wolne zawody i jakoś sobie poukładamy plany dnia... na pewno ja będę z Małą na początku... a potem własny gabinet psychoterapii i będzie git!!!
Roni - dawaj, dawaj...
Nieistotna - może wytrzymasz do 1 grudnia???
A jaka jest potem "kolejka"? hihihihi :laugh2:

Kate Less ja tez takie glupoty mam w glowie
dzis nie moge rodzic bo glupia data
30 andrzejki pasuje bo bedzie mu latwo gosci na imrezke zapraszac ale jutro taty nie ma w domu wiec odpada
1grudzien pasi
2, 3, 4, 5, to lipa nie daty
itp heheheh

No właśnie... takie głupoty, nie??? Jakby to od nas zależało...:tak:
ale fajne jest to, że możemy się tu wygadać i podzielić nawet takimi "głupotami"... bo tylko my wiemy, o co chodzi i jak się z tym czujemy... i rozumiemy się nawzajem...
teraz sikam jak szalona po tych tabletkach, co mi lekarz na obrzęki przepisał... chociaż i tak nie jestem megaopuchnięta...

Kate ja jestem zielona gdzie znajde sa te nasze telefony?

Roni wody??? same leca powoli, czy jak napinasz mięśnie? Bo takie wymoszone wody moja mama miała i miała ich bardzo mało a to było TO

Zwróć się do Sa_ryy, ona ma nasze namiary...

Roni... a jak to wygląda??? lecą powoli, czy jak staniesz to więcej? czy jak napinasz mięśnie to więcej?... a tamte bóle, to mogą być skurcze...
takie jak na okres trochę... + uda+ promienisty od krzyża /wydaje się, że od nerek.../

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry