reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ronik - czekam na wieści, po południu mnie nie będzie, jakbyś wylądowala na porodówce to bardzo prosze o eska.

Nieistotku - niestety, ale na ból kręgosłupa najlepsze urodzenie:-D:-D:-D
No, chyba,ze jak mnie już tak mocno napierniczła,że nie mogłam wytrzymać, to termofor pomógł (tylko nie może być zbyt gorący!!!!) albo prysznic i specjalny masujący strumień ciepłej wody na kręgosłup.

Jej wreszcie przeczytałam wątek.........ufff ale gnacie:eek:

Co do listy z kontaktami to jak tylko wróce do domu to prześlę Wam świerzą ale to może już nie być dzisiaj:no:

..aenye ja mam tak samo, martwie się jak to będzie czy T. nie odsunie sie odemnie i czy dam rade z wszystkim itd.
Ditka Twoja wypowiedzią postawiłas mnie na nogi i wierze, że dam rade. Dla Księciunia wszystko;-)

Mi tez się coś sączy i to własnie jak leże:szok:przydał by sie ten test:tak:

Mam skurcze chyba przepowiadające bo mnie własnie tak jak Roni pisze od pleców przez brzuch i pachwiny pobolewa:baffled:

Byłam dzisiaj na pobraniu krwi na jakieś CRP Pani dr. sobie przed cesarka zażyczyła jutro wyniki a więc czekam grzecznie...jestem sobie u rodziców coby sama nie być jakby co

Dzisiaj odbieram półke i pewnie ciąg dalszy przemeblowania będzie ale to sie zobaczy...

Tak fatalnej nocy jak dzisiajesza nie miałam jeszcze nidgy chyba:-(niedosyć, że skurcze to jeszcze ból nóg, kręgosłupa i wogóle blee:baffled:

Kate_less Moja gin mi stanowczo zabroniła brac tego leku chloro cos tam bo mówi, że w okresie ciąży jest on b. niebezpieczny nawet jeśli to końcówka:nerd:

Zastanawiam sie jak tam megik...

Roni kurczaku czekamy na wieści

Czarna jak chce Ci się spac to śpi u mnie na szkole mówili, że jak tylko czujesz zmęczenie to od razu się kładź i śpij:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry