reklama

mamusie grudniowe:)

No w sumie 13.12 tez może być Tomeczkowi się podoba bo on się też 13 urodził a ja 12 a więc data urodzin dzidziola by się składała z naszych dat urodzenia;-):-p
Zobaczymy jak to będzie wczwartek się dowiem:tak:

reklama
kurcze dziewczyny nie wiem jak wy ale mi ciezko jest sie teraz skupic na czyms innym!!
wszystko kreci sie wokol malego i porodu!
rano wstaje i mysle hmm moze to dzisiaj ... :confused:

No ale się rozpędziły dziewczyny...
No tak, - a ja poproszę może tego 12.12 (bo ja mam 07.07), poród w dwie godzinki, niezbyt bolesny, z mężem bez dopłat, z premią od burmistrza (może jakis dziesięciotysięczny obywatel czy coś), Natalkę wyjątkowo grzeczną...
Co by tu jeszcze sobie zażyczyć...? :-p:-p:-p

KICIA u mnie też to tak mniej więcej wygląda:tak:
I do tego mi się wózek po nocach śni:-p
A teraz uciekam do rodziców i spać a więc jakby się któraś Kobietka rozdwoiła przypadkiem to niech mi jakaś "dobra duszyczka" smska pośle:tak:

A u mnie ciszaaaa
Nic sie nie dzieje.Czasem tylko cos tam sie pokurczy,ale do takich dziwadel to juz sie przyzwyczailam.Czekam na 12.12 bo to moj termin,ale cos mi sie wydaje ze dzidzia bedzie przeterminowana:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

reklama
Hello
My nadal 2w1 :((( normalnie nic na moja dziewczynkę nie działa nawet stres związany z egzaminami, ani seksik a o porzadkach nic niewspomne:dry: wczoraj dodatkowo mialam mała imprezke (spóznione andrzejki ) i juz myślałam ze może, moze ale w d.... chyba przestane przyspieszac bo tylko sie mecze a mała i tak ma to gdzieś. jakby cosik sie działo będe pisać do Sary lub aeyne (jeżeli nie maja nic przeciwko).
Co do samopoczucia bywało lepiej, krocze mnie napier..... jakby mnie ktos skopał porządnie, kręgosłup też daje znać co jakiś czas, skurczyki mam tak jak Kate strasznie mi sie napina i ciągnie aż na dół a mała zaraz potem daje znać o sobie, tez nieprzypominam sobie aby cosik takiego miała przy Niki:confused: , no i koszmar co noc zanim zasne jestem w wc chyba z 10 razy!!! aż czasami mam dosyc i ochote spedzic noc na muszli:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry