reklama

mamusie grudniowe:)

Uklony...ja rowniez nadal 2w1..heheheheh:-D :-D :-D :-D :-D

Kinga...ale ja jestem cholernie cierpliwa.Tylko mi sie czasem smiac chce...pozatym mam lenia i nie chce mi sie isc do szpitala...i jak wspomnialam CIESZE SIE ZE MNIE NIC NIE BOLI PRZEPOWIADAJACO.Najlepiej raz a porzadnie....
Szkoda ze tam u ciebie nic nie wyszlo dzis w nocy.Swoja droga...widze ze juz siedzisz jak na szpilkach..

Mi jest dobrze tak jak jest.Wlasnie zjadlam sobie drugie sniadanko i mam wszycho w nosie.Mikolajowi najwidocznie ten uklad tez pasuje bo siedzi spokjnie w brzuchu i nie pcha sie na sile

reklama
Czesc dziewczyny! Ja przez ostatnie dni bylam wylaczona z neta. Pojechalam w sobote z mezem do walbrzycha, bo maz tam niedaleko pracuje i musial na chwile wpasc do pracy. Tam mieszkaja moi rodzice, wiec wpadlam do nich na herbate. Ta chwila okazala sie 3 dniowym pobytem..ku**** mac. Bez szczoteczki do zebow, ubran, bielizny itp. Na dodatek tam zrobilo sie koszmarnie zimno. Normalnie uwieziona bylam z dziewczynami. Dopiero wczoraj przyjechalam do domu.
Kobitki moje kochane rozdwajajcie sie!!! Roni u Ciebie to juz chyba normalnie recydywa. Jasiu ja Cie blagam daj swojej mamusi odpoczac i wyjdz na swiat. Marianka na Ciebie czeka!
Kinga wspolczuje ci, wierze, ze juz jestes nastawiona na...a tu cisza.
Nic tylko te dzieciaczki zapadly w sen zimowy.

Asia ja ci życzę abyś dziś uridziła w swoim terminie;-) Masz racje pisząc że najlepiej raz a porządnie, przychylam się do tego. Zazdroszczę ci tej cierpliwości.
Roni u ciebie to już naprawdę w każdej chwili może się wydarzyć, trzymam kciuki również za ciebie.
Miłeczko zdaj relacje po wizycie u ginka, powodzenia życzę

nonek mój to raczej w sen zimowy nie zapadł bo wariuje u mnie w brzuchu niesamowicie. Ale wyleźc nie chce;-). Niezle ci sie trafiło z tym wyjazdem, no ale już jesteś w domku;-) i z nami:cool2:

nonek
no no no...cale szczescie ze sie nie rozchorowalyscie tam dziewczyny.

Kinga...ja dzis nie urodze.Raczej watpie ze znajde sie w tej razacej mniejszosci rodzacej w terminie...

"Co masz zrobic dzis-zrob pojutrze,a bedziesz mial dwa dni wolnego"... hehehehe

DZIEWCZYNY!! coś się stało chyba, jeżeli wiecie co to może być to plis powiedzcie mi bo oszaleje zaraz:szok::-( Idę siku a tu na wkładce plamy brązowo czerwone a jak się podtarłam to śluz z krwią:confused: i co to jest? Nic mnie nie boli, mały fika normalnie. Nie wiem może to po badaniu ginekologicznym.. nie wiem co. Jejku :-( prosze jeżeli któraś z was może mi pomóc powiedzcie mi czy powinnam sie martwić?

reklama
Kuleczko,ale dzien jeszcze nie minal a do mojego obondzia juz sie przyzwyczailam.Cholipcia ciezko bedzie sie rozstac...Dzidzia co prawda ciagle zawinieta wisi na dziobie...
a moze juz jutro datownik sam przeleci i sie zmieni np na:
"przeterminowane dzien szt.1":eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry