reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

...ale takie pukanie to jest na prawdę co 2 lub 3 dni i najczęściej wieczorami wtedy gdy chcę spokojnie się położyć to malec mi puka,trwa to jakieś nie wiem...10 do 15 min wtedy staram się masować brzuszek i powoli przestaje,zawsze zastanawiałam się co to jest....

reklama
Witam po przerwie. Jestem już szczęśliwą i zpracowaną mamusią. Wybaczcie więc, że dopiero teraz się odzywam! Ze szpitala wyszłam w niedzielę. Na razie miewam huśtawki nastroju;mam nadzieję, że to minie!!!

Pozdrawiam!!!

Agnieszka takie picie wod płodowych ja ma zwsze po jedzonku jakieś 20-30 minut po, jak się zmienia smak wód to maluszki sobie piją w najlepsze.

A butelk na razie ja mam jedna (dostałam w prezencie), małą ze smoczkiem 1-3 miesiące.
Mam nadzieję karmić tylką piersią więc jak zajdzie potrzeba to potem kupię, bo po co kupować butelkę dla najmodszych maluchów skoro się uda karmić tylko piersią, a do sklepu blisko.
Smoczek mam też dla 0-3 miesiące (silikonowy - podobno mniej śmierdzi) ale nie zamierzam go używać do około 6 tyg, aby maluszek chętniej cyca ssał. Ale oczywiście wszystko wyjdzie w praniu.

dobra melduje się
tak szybko mnie nie wezmą
dzisiaj w nocy pobiłam rekord w sikaniu 4 razy!!!
od rana jakies skurcze potem mała przerwa i teraz teżż tak boli jakbym miała dostac okres plus łamanie w krzyżu hehe
no i chyba ten okropny czop tez daje o sobie znac bo jakies skrzepowate cos sie pojawiło

ekstra

mówie wam laski pękam normalnie
żadnych objawów nic a nic a tu nagle halo!!!

do tego wszystkiego jest u nas AWARIA centralnego co równa sie BRAK ciepłej wody i zimne kaloryfery do 17
po prostu miodzio

ja musze umyc wlosy etc etc
wiec jak nie włącza punkt 17 to ich zaskarże:cool2:

aha
do lasek co nie maja żadnych objawów:
to nic nie znaczy hehe nie znacie dnia ani godziny

ps

gdyby on się dzisiaj urodził to chyba było by to najbardziej punktualne dziecko świata
fenomen hehe

nie ma hbs demyt, mam nadzieje ze mnie nie wyleją ze szpitala jakby co :p:dry:

reklama
no tak prawie wszystkie kobitki będą rodzić już na dniach tylko ja biedulka termin mam za 13 dni,naprawdę liczyć nie umiałam,że też wypadło mi na 27 grudnia ;-) ale to prawda sugarspunsister żadna z nas nie zna dnia ani godziny,więc ja się pocieszam tym że mogę urodzić wcześniej,ale niestety nikt nic nie wiem...

Do góry