reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Kulka, pojedź lepiej, jak ci się tak długo nie rusza. Uspokoisz się, a strzeżonego Pan Bóg strzeże, jak to mówią :tak:

A mnie dziś jakoś mniej boli i skurcze ustały, więc jestem pełna optymizmu życiowego :-D Chyba to od waszych pocieszeń i dobrych myśli :-)

A Kicia to chyba rodzi, tak się nic nie odzywa, co?

reklama
Tak wlasnie od czawrtej sledzilam czy Kicia sie odezwie czy tez nie.Jakos jej nie widac bidulinki.
Moze jest juz po.....

A mi wbil sie do glowy kolejny rewelacyjny pomysl.Umowilam sie wlasnie do fryzjera.Z nudow,albo obawy,ze przesiedze tydzien w szpitalu i nie mam zamiaru meczyc sie z ta swoja mega GESTWINA na glowie.
Mam nadzieje,ze nie dopadna mnie jakies skurcze na fotelu...wlasciwie skurcze jak skurcze...gorzej jak mi wody poleca...ale byloby kino,wiec oby nie
Skurczy -brak ...tylko jakies czopy sie pojawily...oj dziewczyny..normalnie sypie sie powoli

Zaczyna się dziać! Jak tylko czytam to już mi serce o wiele szybciej bije.
Trzymam kciuki za Sugar i Kiecie
Szkoda Kinga że znowu fałszywy alarm, to musi być wkurzające bardzo, tak sobie myśle że chyba już lepiej mieć totalną ciszę, a nie dzień w dzień skurcze i nadzieję że to już!:zawstydzona/y:

No to widzę, że fajnie zaczyna się dziać!!! Jakby co, to czekam na info SMS-owe!!!
Trzymam kciuki i ... czekam niecierpliwie!
Dzisiaj zostawiam Mała z Pawłem i idę na zakupy w końcu...

Macie pozdrowienia od Nieistotnej - nie ma narazie dostępu do kompa, więc się nie martwcie, że jej nie ma!!!

Kicia sugar Kinga jak tam kobiety???? Kuleczka do lekarza i sprawdź czemu dzidzia się nie rusza!!?? Dita ja także mniejszość późniejsza;-) Rajuśku ale sie może sypać dziś dzieciami! hihi:-)

heh...mam pytanko dziewczyny...słuchajcie czy wy też czasami macie takie coś a mianowicie...co 2 lub 3 dni mam takie dziwne uczucie że mały regularnie puka mi w brzuch tak puk puk puk(chyba dobrze to wytłumaczyłam)i między jednym puk a drugim jest taka sama przerwa,czasami to bardzo mnie wkurza,muszę wtedy wstać i pochodzić bo inaczej puka mi nadal.Co to może być???

no,maluch się dziś trochę powiercił więc nie jechałam. jeszcze mnie opierdolą w tym szpitalu, że d..ę zawracam:baffled:Dita, to my razem chyba w tym lutym;-);-)

reklama
Do góry