reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

dziewczyny macie pozdrowienia od sa-ry. Prosila mnie abym w jej imieniu nadrobila zaleglosci z lista grudniowych bobasow. Tak wiec wszystkie mamusie baaardzo prosze o zdjatka maluszkow i daty urodzin na mojego priva.

reklama
No i co tam Kicia? Jak tam przeszły te skurcze, czy jedziesz zbadać do szpitala? Podobno 3h skurczy co 10 minut to już porodowe (przepowiadające powinny przejść nawet bez nospy). Liczy się od początku jednego skurczu do początku kolejnego skurczu. Ale fajnie :) Trzymam kciuki!

no dziewczynki byla kapiel i ... nie pomogla!
ogladanie filmu tez nie wyszlo!
skurczybyki coraz mocniejsze i czestsze!
odchodzi mi tez czop i jest zabarwiony takze ...
chyba sie jednak zaczyna...
ale bola bydlaki :-D

moje skurcze też coraz mocniejsze a czop wyszedł mi wczoraj. Ciepłe prysznice dużo nie pomagają, a o seksie nie mysle bo za mocno boli.

A jak pod prysznicem mnie skurczybyk złapał to aż krzyknełam ałłłaaa:baffled: mój mężuś nawet przybiegł zobaczyc co sie dzieje, zestresowany biedak:-D

reklama
ale tu jazda ostra bez trzymanki!!!!! Aż mi cirki przeszły jak to przeczytałam!!! Kurde laski trzymam kciuki!!!

Aenye ja tu pilnuje czy mi ise nie rozdowiłaś przypadkiem!!!!;-)

Do góry