reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

poszłam się wykapac, rozbieram sie i patrze a tu na majteczkach moich pięknych jakaś smuga taka brunatno czerwona
skurczy póki co brak
zobaczymy co bedzie w nocy
chyba jakieś przesilenie normalnie

trzymam kciuki laseczki

ps
własnie dostałam stracha
kurf nie wiedziałam że tak sie speniam :happy:

reklama
sugar - uwielbiam cie ;-) bombastycznie!!! czyli i u ciebie dzidzia tuz tuz!!! i nie boj sie nic, moja piekna panno :-D

kicia - no to przepieknie, najwyrazniej to JUZ! suuuuuuuuuper!!!! :-)

kinga - no to pieknie! ciekawe, jak dalej sytuacja? :-)

TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!

gluszek - ja - pierdziele, nie rodze ;-) ostatnio uslyszalam cos o styczniu, hehehehe ;-) takze widzisz, kochana, przelalas na mnie zarazkow spoznionego bobaska :-D

u mnie tez, dupa blada NIC. na dodatek mała od wczoraj się nie rusza. nie wiem czy nie jechać do tego cholernego szpitala się przebadać:baffled::baffled:

Kuleczka...nigdy nie zaszkodzi.Ja tez mialam podobny problem kilka dni temu.
Pojechalam,posluchalam....zapis w normie i jestem spokojna

no chyba tak będzie najrozsądniej. wypiję jeszcze kawkę-może sie rozrusza:confused:mówią, że cisza w brzuchu może być niedługo przed porodem- no ale nie byłabym tak naiwna...:evil::evil:powiedziałam, że ma być Ewunia, więc pewnie wylezie w wigilię:dry:

Tak jak pisałam wcześniej, to only przeczucie i niestety tak było:-( Miałam pare skurczy nieregularnych i nic więcej się nie wydarzyło tej nocy. Dziewczyny ja oszaleję przez to czekanie na Filipa:wściekła/y: Pipka mnie rwie jak cholera, czuje jak bym z kg kamieni nosiła już naprawdę cięzko mi chodzić i NIC. Jutro mój termin qrde noo!:-(

sugar & kicia może wy będziecie miały więcej szczęścia czego wam życzę, trzymam za was kciuki jak i reszta grudniówek i czekamy na wieści z samego rańca;-)

kulka nie zamartwiaj mi się no coś ty! jest wszystko dobrze. Malenstwo sobie odpoczywa w końcu na niego też czeka nie lada wysiłek przy porodzie ;-) Ale jeżeli to cię uspokoi to idz się przebadaj, ale mówie ci że na pewno jest ok, po prostu mu ciasno. I tak jak piszesz; być może to cisza przed burzą więc się szykuj :-)

mam skurcze juz od nocy, ale jakos ciezko jeszcze wylapac dokladne przerwy miedzy nimi. mam wrazenie ze boli caly czas. boli bardziej niz zwykle. maly ostro sie rusza.
dzis wypadałby mi termin z usg. może .... może....

reklama
Do góry