reklama

mamusie grudniowe:)

To tylko ja zostaje na placu boju dzis?
kinga obym sie nie mylila, ale powiem "a nie mowilam". Mam nadzieje, ze to tuz tuz...
Roni a jak luckymama? A Ty???? Kurde znow bedziecie mi sie snily w nocy!

reklama
No witam dziewczyny!!!
W końcu mogę usiąść bo cały dzień zabiegany miałam,jak tylko wstałam to za porządki się wzięłam,potem zakupy a na końcu moje dzieło jakie tworzę dla Alanka,super półka na klamoty,mówię wam super sprawa,ja już chyba na prawdę się nudzę bo brak mi zajęć i wymyślam jakieś półki z kartonu hehehe,a teraz zjadłam sobie kolacyjkę i klikam z wami:-):-)

a mi przeszlo :-p troche pobolewa brzuch, ale juz ani w 1/5 nie tak jak wczesniej.
trudno :-)

Dita, ty nic nie mow, tak jak luckymamie odejda ci wody ni stad, ni z owad i ja tu zostane tylko ;-)

Roni, bidulko... przykro mi, ze nic nie mozna zrobic :-( powiedz, wychodzisz na wlasne zadanie?
chodz dalej z luckymama i urodzicie we dwie ;-)
trzymam kciuki!!!

no tak ja tu o pierdołkach a wy tu poważnie walczycie dziewczyny ;-)trzymajcie się,wszystko będzie dobrze,choć wiem że to oczekiwanie jest męczące bo sama czekam na mojego synalka,któremu jak widać nie chce się na świat przyjść,a tak bardzo chciałabym już go mieć przy sobie,kurcze jak go urodzę i będę już w domku to spać po nocach nie będę,tylko siedzieć będę przy jego łóżeczku i z wielkim podziwem będę się wpatrywała w moje maleństwo;-)

a mnie to zawsze z rana krocze boli i ostatnio coraz częściej nawet w dzień pobolewa dość intensywnie,a dziś rano tak do godz 12 gdzieś to brzuch mnie bolał,myślałam że oszaleje,bolał tak jakbym miała dostać za chwilę miesiączkę!to na pewno nie które objawy przed porodowe...

ok dziewczyny ja będę już spadać,zmęczona jestem muszę iść się jeszcze umyć i lulu.Roni i luckymama trzymajcie się kochane!!!trzymam za was kciuki.Dobranoc wam wszystkim ;-)
Pozdrawiam
Buziaki
papa

aenye...mi wydaje się że to może maleństwo Twoje uciska na kręgosłup i dlatego pewnie Ci drętwieją i dlatego odczuwasz taki dziwny ból jakby jakieś słabe były,ale nie jestem pewna do końca czy to jest dokładnie to.Buziaki

U mnie objawy ucichły, ale dziecko zaczeło niesamowicie się wiercić. Wiecie co to jest po prostu paranoja z tym oczekiwaniem i obserwowaniem objawów ale cóż nam pozostało..
nonek być może i masz rację
aenye ty to jak widze też się masz.. trzymaj się

Trzymam kciuki za nas wszystkie nierozdwojone

p.s. może to dziwnie zabrzmi ale jakoś dziwnie czuję pobolewanie w kroku, czyżby mój mały już w kanale rodnym siedzial:dry: hmm

19-21 to ważny dla mnie okres bo według USG to mój termin porodu

reklama
No jeszcze troszke a nasze forum wyladuje w grudniowych dzieciaczkach, hmmm.
Tak mnie jakos na sentymenta wzielo. Polazilam sobie po pierwszych stronach naszych buziek( jeszcze takie sliczne, niepopuchniete), naszych brzuszkow jak rosly jak na drozdzach. Jak przezywalysmy, ze juz zaczynamy sie niemiescic w normalne ciuszki, ze juz widac. A przeciez to byla tak bardzo niedawno. Az mi sie trosze plakac chce... A moze to dopiero baby blues, albo nadchodzace swieta.
Boze jakie ja juz bzdury pisze, wezcie mnie kopnijcie w cztery litery.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry