reklama

mamusie grudniowe:)

noneczku to jest podejżliwe zachowanie ;-) a może to taki nastrój przedporodowy hm? kto wie..

Ja jakoś spać nie mogę a miałam sie położyć. Myslę o tym moim kroczku hehe co z nim sie dzieje itd bo rwie mnie niezle i wogole jakos tak dziwnie jest mi no! a może ja sobie wkręcam:sick:

reklama
Kinga chcialabym..., ale ja juz o swoim porodzie zapomnialam. Chyba, ze udziela mi sie Wasz nastroj przedporodowy. Bo wierzcie czy nie, ale ja przezywam kazda z Was!

Jezusku Roni Luckymama trzymam kciuki za was i za reszte kobietek jeszcze 2w1 oczywiście również.

Ja już pościągane szwy i czekam aż się moje szczęscie obudzi żeby dać papu i wreszcie po całym dniu usnąć na 3 godzinki ( do następnego karmionka:-p)

..aenye mi pas bardzo pomaga bo te wszystkie wnętrzości nie lecą tak boleśnie w dół:baffled:

Ok zmykam

hehehe.... posta nie zdążyłam napisać a tutaj już dzidzia jedna więcej na świecie a druga zaraz tuż tuż..

GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Roni przekaż Oli, że trzymam kciuki i czekam na Leosia:tak:

Roniaczku, czyli nie wyjdziesz przed swietami na wlasne zyczenie???

pozdrow, ucaluj Luckymame! i co z imieniem dla malego!?

mi dla odmiany strasznie zimno teraz... masakra.

OGROMNE GRATULACJE DLA KASI_Z!!!!!!!!!

No to dzien pelen wrazen! Czyli jak Kasia pisala rano, to sie zaczelo a nie jakas "sciema"! Bardzo sie ciesze!
Roni trzymam bardzo mocno kciuki za lucky i za Ciebie!!! Wyslij smska jak tylko urodzi. Obojetnie o ktorej godzinie!

reklama
Od godziny 1:00 mam regularne skurcze co 10min.
Cały czas to obserwuję. Dziewczyny ja chyba zaczynam rodzić :-) Do szpitala jednak jeszcze się nie wybieram..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry