• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jestem jestem. Nic się u mnie nie zmieniło. Wczoraj cały wieczór łaziłąm po Paryżu: wieża Eiffla, Łuk triumfalny i takie tam inne sławne rzeczy. Krzyż boli mnie ale nic poza tym. Chciałąm wsiąśc na Mega karuzele na Concord aby zmienić trochę ciśnienie malej, ale się cykałam że a nóz karyzela się zatrzyma a ja będę na szczycie i zacznę rodzić :-D Nawet sie zastanawiałam w co bym mała opatuliła hihihihi

Super że luckymama ma już szkrabka przy sobie, czekam na dalsze newsy.
Aenye, Kinga, Miłka rozdwajać się, bo po Was to już MY tylko.
Dita mam plana my się rozdwoimy 22 grudnia.
A dzisiaj wogóle jest faza księżyca i dlatego dziewczynki zaczęły rodzić
Całuje

Ach te córcie jeszcze w brzuchach a już mają gdzieś prośby rodziców.
Ja jutro mam cały dzień pełen wrażeń/ Moja mam z Włoch przylatuje (po 8 miesiącach niewidzenia jej), tata z Polski (po 4 miechach). Nasi zamkowicze wylatuają sobie na 15 dni do Nicei HURA!!!!!! WOLNA CHATA.
Ja zakupy musze porobić. Wyganianie Mercedes na całego.
A u nas pod paryżem ostatnio na autostradzie były takie korki że dwie kobity urodziły w samochodach!

Dita byle do stycznia ;-) bo w styczniu wreszcie urodzimy :-D :szok: :-D
pingwinek jak jest faza to może i ja się załapie bo jade na konultacje do innego szpitala :tak: ale znając moje szczęście to pewnie kopną mnie w dupsko :eek: :sick: :eek:

o rany, ale tu zamieszanie. tylko pół dnia mnie nie było. ja sie jeszcze trzymam. chociaz od rana jakos dziwnie sie czuje.

fajnie ze jestes juz z nami sa_raa :-)

trzymam kciuki za ayene , to już to !!!

Dita nie płacz , szkrabki w koncu wyjda , innego wyjscia nie maja (tylko cholera nie w wigilie, błagam )

wróciłam własnie od ginekologa, skurcze mam co 10, 8min Zbadał mnie i powiedział że dziecko sie obniżyło od ostatniego razu ale do szpitala jeszcze mnie nie położy bo to stresujące i na razie jeszcze nie muszę. Dopiero jak skurcze bede miala co 5miin to mam z torbami juz do szpitala mykać.
Tak wiec ja teraz musze obserwować z zegarkiem w dłoni.
Pozdrawiam was kochane wszystkie!

reklama
Aenye, Kinga a nie mowilam, ze to juz bliziutko? Sluchajcie cioci Ilonki!
Jeszcze raz gratuluje Lucky!
Roni na Ciebie tez przyjdzie czas!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry