reklama

mamusie grudniowe:)

jejku laski zasuwacie jak meserszmity z tym rodzeniem!

za wszystkie dziewczynki trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko pojdzie latwo i szybko!!!!!

nadrabiam zaległości na forum jak mogę
mały zajmuje sporo czasu ale nie wchodziłam tez bo jakos ostatnio mieliśmy w domu rożnych gości

zaraz jednak postaram sie powklejac i po nadrabiac co sie da :)

mały grzeczny jak aniołek śliczny i kochany

reklama
czesc dziewczynki :-)
witam po tygodniowej nieobecnosci!! jestesmy juz w domku!
dzisiaj tylko na chwilke przywitac sie, bo nie moge siedziec.

trzymam kciuki za wszystkie mamusie dwa w jednym i zycze szybkiego i latwego porodu!!
caluje mocno wszystkie grudnioweczki :-)

Luckymama gratuluje!!

Aenye trzymam kciuki :) doczekalas sie wkoncu swojego debiutu :)

Milka ale Cie robią w jajo, badz dzielna i korzystaj z świat

Roni Twoja ciąża robi sie legendarna.. pewnie jestes juz psychicznym wrakiem
strasznie sie o Ciebie martwie

Kinga zycze lekkiego porodu :)

Dita na Ciebei tez przyjdzie czas :) jak chcesz pozycze Ci mojego Filipka bys zaspokoiła instytnkt :)

Cześć Dziewczyny!!!
Kurcze ale tu się dzieje...:-)
Ogromne gratulacje dla luckymamy i dla kasi_z super tak strasznie wam zazdroszczę że już macie te skarby przy was.Zyczę szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia i życzę wam i waszym dzieciom wszystkiego naj naj i dużo zdrówka:-):-):-)!!!

Ditka...a ty nie płacz kochana,wszystko będzie dobrze zobaczysz,nie płakulkaj;-)
Roni21...i ayene 3mam za was bardzo mocno kciuki kochane;-)
Ogromne gratulacje dla Ciebie Kicia80!!!super że jesteś już w domku,pozdrowienia dla Ciebie i dzieciątka:-)
Kinguś85...za Ciebie również 3mam bardzo mocno kciuki,pewnie już nie długo urodzisz i maleństwo na święta będziesz miała już w domku,3maj się kobietko i koniecznie daj znać na kom.jak urodzisz,czekam na wieści od Ciebie:-)

reklama
no tak a u mnie...ogólne samopoczucie jest ok,z rana odczuwam ból krocza ale jak tylko wstanę i chwile pochodzę to ból mija ale na jakiś czas tylko potem z powrotem powraca,odczuwam także lekki ból krzyża i ostatnio częściej pobolewa mnie brzuszek,malutki mniej się rusza na prawdę teraz to rzadko kiedy kopie,raz na jakiś czas tylko.Czasami to aż się martwię że się nie rusza tak intensywnie jak powiedzmy z przed tygodnia...mam nadzieje że to jest normalne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry