• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

Ja z Lutowek ale ze nie spie obserwuje cala nocke przebieg porodow Mamus forowych:-) . Kinga, a daleko masz do szpitala? Ja bym pojechala...Trzymaj sie cieplo i rodz zdrowo!

reklama
Hej dziwczyny..Nie mam czasu nawet nadrobic zalegosci.Maluszek naprewde zajmuje mi ogrom czasu..
Moj boze jak ja go kocham...normalnie instynkt maciezynski mam az nadmiernie uaktywniony.
Kochane..mysle ciagle o was i teskno za bb.Jak znajde wiecej czasu to wkleje fotoski i opowiem o tym wszystkim bo naprade jest o czym.
Bol..i kupa smiechu na porodowce.Nie zapomne tego chyba do konca zycia.Jestem z siebie dumna!!!

Kingus...jak lezalam w szpitalu..myslalm o tobie i tak sie zastanawialam czy juz jestes po...widze ze ciagle czekasz.Trzymam kciuki rowniez za ciebie

ddddzziewczyny zaczelo sie

tak sie trzese, jakbym na balkonie stala godzine na golasa
nie moge trafic w klawiature
o kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

obudzil mnie doslownie pol godziny temu straszny bol brzucha, wypisz wymaluj okres... ale nic, tak sie utrzymywal i utrzymywal, potem czuje nagle skurcz (tggo sie nie da jednnak z niczym innym pomylic), bol krzyza, klade sie na plecy i czuje, jak jakies dwie struzki polecialy ze mnie... lece do klopa... nic... znowu skurcz (nawetr nie licze)
wstalam i nasmarowalam sie kremem do depilacji :-D :-D :-D i teraz ide sie kapac
mam nadzieje ze nie urodze pod prysnicem, bo troche zwala ;-) mam czesto skurcze i cieknie ze mnie chyba czop sluzowy juz ostro rozrzedzony wodami, bo takie wodniste, \rozowe struzki

beka tzrese sie jak galareta
o znowu skurzc
uciekam

po pryszniczku wiele lepiej, pije sobie kawke i jem serek, musze jakas bulke dorwac bo boje sie, ze sie porzygam na porodowce (mam tak ostatnio jak nie zjem, a tam mi nic nie dadza zjesc na pewno)

mam info! LUCKYMAMA URODZILA PRZED DRUGA!!!!!!!!!!!!!!! nic na razie wiecej nie wiem.

LUCKYMAMO, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przejrzałam listę - fajnie - zostałyśmy: JA (of course, fuck), Dee, pingwinek (nie odzywa się!!!), agnieszka.kk no i Roniaczek.
fuck fuck fuck

Miłkaaaaa!!!!!!! - co za konowały je**ane!!!. No to kurw - jeszcze Miłeczka na placu boju.

Fuck fuck fuck

a jeśli cię weźmie wczesniej? Też cię odeślą?????????

reklama
Mala Nie Rycz! Wszystkie Cie Kochamy I Czekamy Na Twojego Maluszka

Chyba Mi Odbilo

Skurcze Co 4,5 Minuty

Regularne Co Do Sek

Ide Budzic Mezusia (na Alarm - Zasnal Jak Dziecko)

Nie Jest Zle!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry