• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witajcie mamuśki po świętach!

Mam nadzieję, że teraz będę zaglądać na bb regularnie, bo mały wreszcie śpi trochę dłużej.Powiem wam, że strasznie trudno mi zajmować się dwojgiem dzieciaczków.Jak Piotruś śpi to Michaś chce, żebym się z nim bawiła.Jak karmiłam piersią było to niemozliwe, bo mniejszy cały czas był przy piersi.Teraz, gdy karmię sztucznie mogę troszkę czasu poświęcić Michasiowi. Tak mi go żal; stracił pozycję jedynaka i teraz musi na wszystko dłuuuugo czekać; ale na szczęście jest wyrozumiały.

Piotruś jest bardzo żywy i ruchliwy, jak leży na brzuszku bardzo wysoko dźwiga główkę.Od dwóch dni jak coś do niego mówię to patrzy mi prosto w oczy i się uśmiecha. Za tydzień skończy miesiąc. Jak ten czas leci!!!

Muszę jeszcze pochwalić się mężem;bardo mi pomaga, robi wszystko przy małym, a nawet w nocy daje mi pospać i czuwa(dzisiaj na przykład spałam od 12 do 7.00.)Jest kochany!

POZDRAWIAM!

Ale sie ciesze ze u Dity wkoncu sie zaczelo, bo blokowala kolejke przez cale swieta.:-D
Ja wczoraj zapodalam sobie goraca kapiel z lampka wina (babcine sposoby) potem seksik i ..... w koncu cos sie dzieje - boli mnie brzuch i jakby czop odchodzil, bo mam wkladke pobrudzona na ciemno.
Mam nadzieje ze w koncu cos sie wykluje z tego mojego brzucha, bo nie chce isc na wywolywanie w sobote, bo pewnie po badaniu by sie okazalo ze rozwarcia zero, no i do 3-4cm nici z zzo.

Mam strasznego dola z tego czekania na cokolwiek, jeszcze rodzice mnie wkurzaja, bo ciagle siedza nam na glowie (a do cholery zamek ma 3000m2!!!!), do Paryza nie chca jechac zwiedzac i tak juz od tygodnia!!!!!
DITA trzymam mocno kciuki.

pewnie, przecież jesteśmy GRÓDNIÓWECZKI :-) jak nie to na siłę będziemy wyciągać. Hahahaha. :-) Moj mąż strasznie nie może sie doczekać córuni.
Chyba bardziej niż ja.

Witam dziewczyny!!!
Super bardzo się cieszę że u Dity się już zaczęło,skoro pisała że o 3 w nocy odeszły jej wody to pewnie już urodziła,choć nie mamy pewności ja już jej bardzo gratuluję:-)!!!
A na mnie kiedy przyjdzie pora????też już chce mieć to za sobą!!!

reklama
Czesc Kobitki! Jak minely swieta? Gratuluje wszystkim mamusiom, ktore sie rozdwoily.
U mnie w domu szpital. W swieta Jula dostala zapalenia oskrzeli, teraz ja i Macieja tez. Tylko Marianna sie trzyma zdrowo. Ja dodatkowo mam zapalenie spojowek i prawie nie widze na oczy. Koszmar. Bede Was odwiedzac troszke rzadziej, bo nie daje rady.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry