reklama

mamusie grudniowe:)

Pingwinek - ale ,,zimny wychów" to zdrowo. Zdrowiej niż przegrzewanie.
My na razie też dogrzewamy się kominkiem i jest ciepło, ale sami nie lubimy ciepła, tylko temperaturę max 18 stopni - nno i do tego też będziemy dążyć.

reklama
U nas w mieszkaniu jest ok. 22 stopnie, w nocy w sypialniach jest chłodniej... często wietrzymy i jest OK. Lubię mieć ciepło w domku, bo mogę chodzić w krótkim rękawku i spodenkach :) natomiast Asięhartowaliśmy i Nat też będziemy...

Roniak co to za dół :confused: nie ma się co smucić :tak:

a ja mam wszystko w fiolecie młoda wyglada jak ufo :eek: ale po jednym dniu stosowania pleśniawek juz prawie nie ma a z aftinem tydzień i nic :tak:
Ja mam w domu 20-22 st i jest to optymalna temperatura nie za zimno nie za ciepło

Roni to mozemy sobie podac rece. Ja od kilku dni mam ciezkie dni. Nie mam na nic sily, ciagle mi sie chce spac i "bez kija nie podchodz". Nie wiem czy to pogoda czy jakies oslabienie. Nic mie sie nie chce...
U nas w domu nie wiem ile jest bo nie mam termometra. Ale jest okolo 20-23 st. 18 to dla mnie stanowczo za zimno. Nienawidze marznac, a ze jestem niskocisnieniowcem tym bardziej jest mi zawsze zimno.

Ja też jestem wiecznie zmęczona, młoda nie chce spać bo nie, próbowalam dać jej smoka i kurde nie będzie podróbek cyca ssała :eek: ale w sumie się ciesze, że szaleje w dzień bo w nocy juz jest grzeczniejsza szybko zje, strzeli kupe i idzie spać :tak:
Dziś się darła przez 3 godziny już byłam zła bo nawet nie miałam się jak umyć a tu raptem 13:00 a ja wale jak stary menel :sick: więc włożyłam ją do umywalki w łazience (w beciku) odkręciłam prysznic ... i zasneła w sekundzie :-D muszę na allegro poszukac płyty z jakims deszczem lub szumem wody i teraz będę marudce to puszczać :tak:

Coś na doły:

Śniezka, Herkules i Quasimodo chcieli sprawdzic, czy to, co o nich mówią
jest prawdą, tzn. Snieżka najpiekniejsza, Herkules najsilniejszy, a
Quasimodo najbrzydszy. Postanowili zapytac o to zwierciadelka. Pierwsza od
zwierciadelka wychodzi Sniezka i sie cieszy:
- Hurra, jestem najpiekniejsza!
Potem kolej na Herkulesa:
- Hurra, jestem najsilniejszy!
Na koncu wychodzi Quasimodo:
- Kto to jest ta Kaczyńska z Warszawy?

icerix.com

Fajne, trzeba klikać w każdego konika:-)

KULKA! Dalej jestem oczekująca;teraz czekam, aż się wyśpię(to sobie poczekam hehe:-D )

Mój mały śpi dużo, ale z przerwami. W nocy co 3 godziny się budzi;je i zasypia, a w dzień bywa różnie;czasem potrafi godzinę czuwać(oczywiście czasem płacząc)

Kate! Wyślij mi na priva hasełko:tak:

A tak poza tym teraz dopiero dochodzę do pewnego rytmu, chociaż i tak nie umiem zdążyć z wieloma sprawami; np.,gdy mały śpi, to muszę wybierać, czy posprzątać, czy spać, czy bawić się z Michałkiem.Najczęściej wybieram Michałka i bałagan.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry