reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Podobno silami natury! Marianna ma ponad dwa m-ce i wazy 5500g. Daleko jej jeszcze do tego chlopca. Moja kuzynka ma 8 m-czna corke i mala wazy ponad 8 kg. Lekarka twierdzi, ze jest "przy kosci" i rzeczywiscie dobrze wyglada. Ciekawe ile bedzie wazyl ten chlopiec za kilka m-cy.

Moj maly nie zasypia ona pada ze zmeczenia :)
dzis bylo mi go szkoda w ciagu 12h przespal moze ze 3,5
az mial zaczerwienione oczka, cholernik jeden, nawet ze smoczkiem ciezko go uspac
ufff wlasnie spi :)

a ja zrobilam sobie dzis pasemka :)

U mnie teraz robi kupę co dwa dni - a robił kilka razy dziennie jeszcze tydzień temu :eek: Za to jego kupa to 5% masy ciała :szok: Wieeelka

Śpi normalnie od czasu jak zaczęliśmy wczoraj poić go koprem. Też od tego czasu zaczął odbekiwać normalnie i to chyba dlatego mu się poprawiło ze snem. Czasem ma fazy aktywności i rozmawia z karuzelką i nami kilka razy dziennie jakoś pół godzinki. Ale generalnie teraz ładnie usypia :-)

Nieistotna, a tobie normalnie odbekuje i pierdzi? A może to początek jakiejś infekcji - bo nie sądzę żeby było normalne żeby dzidziak ci padał ze zmęczenia i nie spał tyle czasu :szok:

Kasia tez uwazam ze to nie jest normalne
mierze mu codziennie temp. ale jest ok
kupke robi 3 razy dziennie, pierdziochy i beki idą wiec to chyba nie brzuszek
ale to moze byc ta cholerna wątrobą.. moze ona go boli

we wtorek ide do lekarza z malym

kurde ja wlasnie przezylam chwile grozy.. i nadal sie boje jak cholera :-( az sie trzese!
kurczaki, normalnie maly usnal i zrobil sie jakis taki blady... strasznie... i jego oczka, znaczy - powieczki jakies sine... i usta... i to zasinienie wokol ust, co juz je dawno mial, jakos sie bardziej widoczne zrobilo :-( przerazilam sie jak nie wiem.. zimne policzki, zimny nosek, zimne lapki, zimne stopki... nie wiem, co sie dzieje :-( zmierzylam temp, 35,5, potem za chwile juz dobre - 36.2. teraz sie obudzil i juz jest oki, ale dalej ma zimne lapki i stopki. przykryty akrylowym kocykiem. nie wiem, czemu tak dziwnie wygladal...
ale dzisiaj go nie kapie...

grrrrrrrrrrr uroki macierzynstwa!

nie doszlam dzis do lekarza ;-( nie udalo mi sie wyszargac siebie i malego z domu do 12 :-(

a ten siedmiokilowy king kong jednak przec cc!!! tragedia :-/

reklama
Milcia...nie moge otworzyc stronki:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja dzis po wazeniu...minely mi 3 tyg,4 dni,a maluszek z 2900(przy wypisie)przybral do 4100...
Moj pimpus-sadelko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry