reklama

mamusie grudniowe:)

aenye ty idz koniecznie do lekarza. Ja nie chce straszyc ani nic takiego. Wiem jednak, ze zasinienie wokol ust moze byc od krazenia krwi. Moze miec niskie cisnienie. Moze to byc normalne u noworotkow. Ale lepiej potwierdzic. Mariannie tez sie czasem takie cos pojawia, lekarka wysluchala ostatnio jakis szmer nad serduszkiem i mam wizyte u kardiologa. Czeka sie m-c! Lekarka mnie uprzedzila, ze to na 99% normalne, ale lepiej potwierdzic.
Nieistotna a probowalas numer z suszarka? Owin malego ciasno, wez na rece i wlacz suszarke. Zobacz czy sie uspokoi. Moze uda sie go tak uspic?

reklama
Dziewczyny jak wy otwieracie ta stronke z dzidziusiem godzilla
pliska...u mnie nie chce isc,a nie mam cierpliwosci do experymentow
?????????????????????????????????????????????????????????/

Asia ja wchodze normalnie, link galerie grudniowych dzieciaczkow. I sie otwiera jak zawsze. Nie wiem czemu u ciebie nie dziala. Moze sprobuj jutro. Moze moderator nie dostal twojego nicka? Bo nic innego nie przychodzi mi do glowy.:confused::confused::confused:
Roni tesciowo moja droga, co Ci dolega? Przestraszylas mnie!

hej laseczki, bez obaw, ja to zauwazylam po trzech dniach obecnosci naszego sloneczka w domu i nazajutrz byl juz u nas pediatra, wiem, ze to od krazenia moze byc, ale u nas nie ma najmneijszego szmerka ani zadnych innych inszostw niedobrych. ufff. ja ponoc tez mialam takie zasinienie, a serce od zawsze jak dzwon. taka uroda moze.
ale fakt, ze sie dzis zdenerwowalam, glownie ta bladoscia. ale chyba bylo mu po prostu zimno, przykrylam drugim kocykiem (spal w salonie) i bylo okej. juz ma cieple raczki i odzyskal kolorki. dziwne, ze nagle zmarzl tak bardzo, w koncu zimniej dzis w salonie nie bylo chlodniej niz zawsze (chociaz moze, pgooda sie tak nagle zmienila..)..
nie kapalismy go dzisiaj, ubralam mu bawelniana czapeczke, ale na noc zdejme. heh.
nerwy za pare lat takich akcji to bede miala w strzepach. hyhy

asia, wejdz na wp.pl albo onet.pl i tam gdzies powinny byc te sensacyjne fotki! albo przeklej od http:// .html

kasia, ja chyba niedlugo tez sie skusze na ten koperek, zeby mu dawac.. ja pije, ale jakiejs ogromnej zmiany nie widze, dalej prezanko i nerwy straszne odchodza przy gazowaniu i kupaniu.. a jaka dajesz herbatke?

reklama
W dniu Twych urodzin
W dniu Twego święta
Niech buzia Twa będzie uśmiechnięta
Przez cały czas jak słoneczko na niebie
Bo serduszko, KOCHAMY Ciebie!

To od cioć z BB dla Ani!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry