reklama

mamusie grudniowe:)

Pingwinek duch w dzień - rewelacja!;-) ale w nocy...:baffled: hmm.. ja bym się obawiała ;-) bo duch jak każda istota może mieć złe dni a może noce?? :confused:;-)

reklama
Jeśli chodzi o chusteczki to przeróżne już testowałam i najbardziej odpowiadają mi clinic'a dzidziuś sensitive z pantenolem i rumiankiem. Rewelacja! nie trzeba dodatkowo przy każdej zmianie kremować pupki (teraz kremuje tylko po kupce), pozostawiają taką warstewkę rumianku i kremu i odkąd ich używam mały nie miał jeszcze zaczerwinienionej pupki mimo, że wcześniej przy każdej zmianie kremowałam.
Poza tym cena też do przyjęcia- 3-pak kosztuje 12 zł.

witam Nieistotka i Filipka naeszcie w domu :-)
bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze sie skonczylo i to tylko pokarmowa :tak:

pingwinek niezla historia :-D to co to moglo byc? moze macie w niani opcje nagrywania i sie wam nagralo?

tez uzywam pa,pers 3 od jakis 2 tyg.

no wlasnie jedynym rozsadnym wytlumaczeniem byloby ze niania ma jaks opcje pamieci czy cos. wlasnie zaraz bede czyac instrukcje,hahhaa

wlasnie przeczytalam i nic tam nie ma!!
A duch jest fajny nazywa sie La touches i naprawde jest dobry. czesto ostrzegal wlascicielke ze cos sie stanie i np ktorej nocy wstala rano i powiedziala ze trzeba sciac drzewa sprzed zamku bo sa stare i moga sie zwalic, chlopaki scieli a nastepnego dnia przyszedl huragan!
Poza tym w tym zamku wszystko sie udaje, predzej czy pozniej, zawsze kto tu spi ma super sny itd itd

pingwinek jak to dobry duch to spoko ;-)

ja też miałam styczność z duchem w pewnym starym domu tylko on kurna całe noce łaził po schodach i można było cpica dostać :eek: do góry i na dół a schody skrzipały że hej :tak:

nie ma co jak sie poradzic taty elektryka, jego zdaniem cos sie zapetlilo, ale nie wyklucza tez ducha, bo byl kilka razy u nas i takze poniekad w niego wierzy.:-D

reklama
Fanti - dzięki za życzonka:) kurcze 2 miesiące... a tak szybko zleciały...:tak: :tak: :tak:
Pingwinek - ale fajnie!!! duch w zamku... rewelacja!!! byle by był dobry:)
U nas już pampersy 3 od jakiś dwóch tygodni... a na basen to są takie specjalne wyglądają jak kąpielówki... są od 7 kg, ale na Nat pasowały... pultasek jeden:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry