reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA DZISIEJSZYCH JUBILATÓW:-)

składa cioteczka i Filipek

moje słoneczko jutro bedzie świętować! :-)

dziewczyny, a moze by tak zalozyc watek o swietach naszych pociech? Kiedy maja imieniny, rocznice chrztu itp? Dolozyc jeszcze daty urodzin.

Witam !!
Zycze wszystkiego dobrego dzisiejszym soleizantom!!!
Dawno do was dziewczyny nie zaglądałm , i widzę że wiele się pozmieniało dużo nowych ciekawych watków:-) :-) .Córcia Zosia pozbyla się kolek (mam nadzieje - bo od dłuższego czasu cisza) Dzięki temu bede mogła częściej się tu pojawiać, po kolkach myślałam tylko o łóziu. Mała tak się przyzwyczaiła że teraz cały czas chce na rączki - powoli oduczam ale mi przykro jak zaczyna płakać - ale zaciskam żeby ile moge:-) .
Jężeli chodzi o spanie to też śpimy razem ale dopiero po przebudzeniu w nocy zabieram ja do siebie a póxniej to już len nie pozwala na odłożenie z powrotem.
Dzisiaj byłyśmy na drugim szczepieniu - mam pytanie czy szczepicie tez zalecanymi czy nie , bo my tak troche kosztuje 130 zł ale co sie nie robi dla maluszka.Mała teraz śpi i to już 3 godz nie wiem czy ją budzić do jedzenia - to chyba działanie szczepionki tak podziałało bo normalnie śpi po 30 min przez dzień kilka razy i w nocy jak sie położy o 20-21 to spi do 3-4 i później dopiero rano się budzi. pozdrawiam
fajny wątek - wyżywaczki:-) :-) :-) :-)

reklama
margaret witaj!

mój synek też dostaje szczepionki zalecane, mniej bólu przynajmniej doświadcza. Mój jak zasypia o 22-23 to spi do 3-4 :-) Kolek już nie ma od jakiegoś czasu bo zmieniliśmy mleczko.

Pozdrawiam
p.s. fajnie że bedziesz tu znowu zaglądała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry