reklama

mamusie grudniowe:)

aenye tez tak mialam ostatnio z tym mlekiem, juz myslalam ze trace pokarm, bo naprawde po 3 godz cycki mi wogole nie przybieraly :szok:

juz jest troche lepiej, ale to nie to co bylo na poczatku!

tez slyszalam duzo pochlebnych opini o enfamilu, polecala nam to mleka polozna ze szkoly rodzenia, ponoc najbardziej zblizone do mleka matki.

no to musze Plumka pomalu wkladac do lozeczka, tylko jak ja to zrobie ??
a moze poczekam do momentu az przestane karmic w nocy :confused:

reklama
witam cieplutko,jestem tu po raz pierwszy i potrzebuje ciutke pomocy,nie wiem jak poruszac sie po forum,jak wprowadzic zdjecie mojej coreczki urodzonej 03,12,2006 Alicji,no i ozgrozo co to sa suwaczki i jak mozna w tekst włozyc takie fajne rysunki pod spodem...pozdrawiam mlode mamusie Joasia

Sa_raa ELO!!!:-)
Nieistotna przytulkam mocno!:-)
Pingwinek czasem sie tym zajmuje, tak dla znajomych:-) :tak:
Kicia my śpimy razem i dobrze mi z tym:happy:
Roni,Atol dziś małe urodzinki naszych maluszków:-)
kate supernówy.:-)

noooo....
to najlepszego dla trójmiejskich strzelców wborowych:-):-):-)

Kurcze, to juz dwa miesiace, a pamiętam jak dziś jak oczekiwałam przed kompem i przy komórce na wieści ze szpitali:-):-):-)

Kicia
Mój Piotruś od samego początku spi sam (ale w tym samym pokoju).W nocy karmię go 3 razy, za każdym razem gdy nakarmię wkładam z powrotem do łóżeczka.Jeśli chcesz, by dzidzi spało samo, to nie czekaj, aż przestaniesz karmić w nocy, bo to może jeszcze potrwać!

Ja chętnie spałabym z małym, ale nie mogę, bo w nocy przychodzi do łózka mój starszy synuś i bałabym się, że niechcący małego uderzy (strasznie się wierci)

Kicia - moim zdaniem najważniejsze jest układanie do snu w swoim łóziu wieczorem po karmieniu - potem w nocy jak się obudzi mozesz małego przynieść i spać do rana.
a jak przestaniesz w nocy karmić to już nie będziesz przynosić i git

sugar - z fisher price kick&play. maly juz chyba kuma, ze jak noga puknie, to mu swieci i gra ;-) bo wierzga jak szalony!

alusia i mamusia asia - witamy nowa grudniowke z trojmiasta!!!!!!!!!! ooo mamy ostra przewage na bb ;-) alez masz dlugi nick, dziewczyno ;-) mozna go jakos zdrobnic? i napisz cos wiecej o sobie! gratulujemy coreczki :-)
co do suwaczka - to jest wlasnie ten obrazek pod spodem tekstu, wejdz np. na lilypie.com - tickers i zrob wlasny, potem w ustawieniach (panel uzytkownika) znajdz podpis i wklej ten BBCODE spod wybranego suwaczka.

U mnie zaczął rozdzierająco płakać jak jest zmęczony - chyba zaczął powoli się przeładowywać bodźcami. Potrafi się bawić nawet godzinę (błogosławione karuzelki i maty) a potem wielki ryk. Głodny nie jest (sprawdzam), pielucha oki, za to po 10-15 min bujanka na rękach śpi jak suseł, stąd myślę, że to zmęczenie.

reklama
luckymama chociaz ty jedna spisz z baby , pocieszylas mnie :tak:

sprobujemy zrobic tak jak mowi Dita, zobaczymy jak wyjdzie, ciekawe czy juz sie nie przyzwyczail spac z nami :baffled:

witamy nowa mamusie asie!! zapraszamy do udzielania sie na forum!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry