reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dziewczyny a jak jest u was ze spaniem w lozku?
nasz maly niestety (ze wzgledu na pozniejsze ewentualne problemy z oduczaniem) spi z nami.
ze wzgledu na nocne karmienie, daje mu jesc a pozniej niewiadomo kiedy zasypiamy :happy: czasem uda mi sie go odlozyc do lozeczka, ale generalnie zadko!!!
uwielbiam z nim spac i czuje sie pewnie jak on jest obok, ale boje sie ze pozniej bedzie problem.
powiem wam ze jak spi u siebie to ja jestem w nocy niespokojna, budze sie i go szukam przez sen :-)
nie wiem co z tym fntem zrobic :confused:

moj spi w lozeczku
klade go i sam zasypia praktycznie
w nocy po jedzeniu natychmiast
uwielbia tez lezec i ogladac karuzele

do swojego lozka czasami rani go wkladam np tak o 11 zeby nie siedzil sam ;-) ale to juz bardzo zadko

KICIA80 na początku jak brałam na karmirnie w nocy małą to bardzo często z nią zasypiałam, teraz jak tylko zje i widze, że przysypia to odkładam ją do łóżeczka, nie chce je przyzwyczajać bo znajoma tak zrobiła i ma 3-letnią córe która nadal spi z nią i mężem

a i czasami w sob lub nd robię tak jak sugar

Jesli chodzi o spanie to jest tak, ze jak mala sie obudzi w nocy na jedzenie to biore do lozka,jak zasne to spimy wszyscy razem. Jak nie zasne to odkladam ja do lozeczka.I to ostatnio zdarza sie coraz czesciej.
Majeranka znow dzis dostala rozcienczonego soku jablkowego. I nareszcie zrobila kupe. I to jaka! Musialam ja pod kran wsadzic bo obasrala sie az do ramion. Wszystko do prania! Ale widac, ze od razu zadolowona:-). I ja tez!

reklama
Sara Witaj chociaż na chwilke :)

Nonek gratuje kupy heheh moj obsral sobie wczoraj plecy i pachy :)
od czasow lekow mamy problemy z kupami

Ja zabieram malego do lozka okolo 6 rano bo wtedy zasypiam na stojaco i jest jego pora darcia ryja, klade go obok i knebluje smoczkiem

Dziewczyny pozalujcie mnie, poglaszczcie po glowie bo mialam dzis horror u dentysty
ledwo zyje, boli mnie szczeka i pol glowy, tabletki nie pomagaja
jasna dupa

Nie mam z kim dziecka zostawic a musze skoczyc do berlina po towar lipa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry