reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kate_less gifty ekstra :cool2:
luckymama co Ty wiesz o dupie jak hipermarket :rolleyes:
sugarspunsister u mnie też bephanten rządzi jest po prostu cudowna ;-) dobrze, że za nas popiłaś :cool2:
kulka79 wszystko bedzie jak trzeba a Ty nie słuchaj co ten głupi sucz będzie gadał :unibrow:
Dita zazdroszcze wesela mi w zeszłym roku aż 2 przepadły buuuu :errr:
Roniak trzymam kciuki, wszystko bedzie jak trzeba, za nim się obejrzysz Marek będzie z Wami :happy2:

Kate super impra!! :-)
Luckymama napewno nie jest tak zle jak ci sie wydaje ;-) !!
sugarspunsister tez uzywam bephanten masc i krem do wszystkiego!rewelka!!!!!!!!!!
Kulka tez znowu bylam u neurologa bo teraz Plumek obraca sie ciagle na lewo, kontrola w 3 miesiacu jak nie przejdzie to rechabilitacja! daj znac co tobie powiedziala!
Dita ale ci fajnie, uwielbiam wesela!
Roni bedzie dobrze! pamietaj ze masz nas!!!!!!!!!!!!!
Kinga sliczny bobas!

kicia80 i kulka mój synek ma ten sam problem co wasze dzieci. Obraca główkę cały czas w prawo, wręcz uwielbia ten bok. Jak leży na brzuszku to obraca się na prawą stronę. Lekarz zalecił nam abysmy cały czas zmuszali go do trzymania główki w lewą stronę. Podkładamy mu pod drugi bok poduszke aby tylko trzymał głowke skierowaną w lewo bo tak musi przez jakiś czas. Głowke ma troszke zniekształconą ale to po pół roku się unormuje tak powiedział lekarz. Tak wiec dziewczyny wytrwale i cierpliwie zmuszajcie maluszki aby trzymały główke tak jak powinny, będzie dobrze!

Pozdrawiam

Roni - tak jest. Będzie dobrze. Wal śmiało z kazdym problemem i nie znikaj nam z forum bo cię będziemy nękać smsami i czym się da:tak:

Moja też miała krzywą główkę i upodobanie do lewej strony, ale to ortopedyczna a nie neurologiczna sprawa. Kwestia wyćwiczenia. Ja załatwołam małą tak,że w nocy daję jej cyca tak,że mała musi mieć główkę na prawo. I już widzę,że się normuje.

Jezu kiedy ja to wszystko nadrobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: :szok: :szok:
Dzisiaj wpadlam na sekunde dosłownie i widze, że się wiele pozmieniało. Tęsknieza Wami kobietki STRASZNIE nawet nie macie pojęcia jak bardzo:-( No ale nic narazie nie poradze:-( Jak tylko Tmoek wróci to napewno będę częściej zaglądała...Na spotkane przyjade na 100% tylko dajcie znac kiedy i gdzie...Olivierek zdrowy jak rybka NARESZCIE!!! wczesnie miał zaburzenia funkcjonowania jelit i układu tawienia i strasznie mi przez 2 tygodnie krzyczał az się serce kroiło i płakałam razem z nim ale jest już wiele lepiej. Urusl bardzo jak tylko mi się uda to w najbliższy,m czasie wstawie troche zdjęc...Ide teraz poogląda wasze pociechy...jak zdąże zanim się potworek obudzi:-p

Ja czuje się dobrze, mama i karuzela z misakami:-p :-D mi bardzo pomagają

TESKNIE!!!!!!!!!!
Buziaczki dla Was wszystkich i dla Malutkich ciumciaszków:-D

reklama
Hej jej!! Milo znow widziec Twojego nicka:-). Odwiedzaj nas czesciej! Brakuje tu Ciebie! Ucaluj bardzo mozno Olivierka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry