reklama

mamusie grudniowe:)

Milka herbata jest super. Naturalne ziolka. i da sie wypic.
Aenye to pikus z tym przebieraniem. Moja tesciowa kiedys tak ubrala w pampersa Julke. A pozniej mi wmawiala, ze to ja tak ja ubaralam i sama sie dziwila,ze tak ma zalozony. Ale wtedy sie wscieklam. Za to wmawianie mi.
My dzie z Julka bylismy pierwszy raz w teatrze lalek. Ale jej sie podobalo!

reklama
a ja nadal mam pustki w cyckach, pije duzo wody, wspomagam cycki laktatorek, reka co 1,5h ale chyba brak mi optymizmu ze cos zwalcze. mala na butelce (2 butle dziennie) i juz znowu brak kupki FUCK!!!

A z pamperami to ja osobiscie tez ze 2 razy zle chcialam zalozyc hahaha :-D
Ja z herbatki tez zadowolona, mam Hippa, ale nie w granulacie jak polskie, ale zwykla w torebkach z Niemiec. Uwazam ze jest bardziej naturalna niz granulat. To jak kawa rozpuszczalna a zwykla mielona.

Piłam ta z Hiipa ale jest droga i w sumie mucho sintetiko więc wole zwykłe ziółka :tak:
pingwinek ja miałam w tym tygodniu tez posuche w cycach a wynikało to z tego, że za mało jadłam :zawstydzona/y: i pomimo chlania dużej ilości płynów była dupa:eek:

To wczoraj o 20 zaczął się panieński siostry ciężarówki...
to była impra pidżama party...
było 10 babek w tym dwie w ciąży, jedna karmiąca /czyli ja:-) / i ze trzy w trakcie czekania na... test:-D
tylko reszta chlała... a nam gul dupę ściskał:-D no bo co to jest jedno wino na 5??? wielkie g*wno!!!
Ale impra fajna była... siorka dostałato, co mężatce najbardziej potrzebne:
- nakładkę durex play:-D
- chińskie kulki dowcipne :-D
- wibratorek:tak:
- pejcz ;-)
- kulę do masowania łechtaczki :szok: :laugh2:
- sexi bieliznę
- instrukcję obsługi męża, czyli:

1. chodź nago :laugh2:
2. przynoś piwo :tak:
3. nigdy nie wypuszczaj męża z domu z pustym żołądkiem i pełnymi jajami:tak:
4. pamiętaj, że facet ma jedno miejsce erogenne;-)

Potem były wspominki i tańce... i było bardzo fajnie pomimo niepicia :-(
Postaram się zamieśćić fajne zdjęcia...

P.S. Nie było striptizera :no: :no: :no: może to zrekompensowałoby braki alkoholu w moim organiźmie???:baffled: :confused: :eek: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Kate rewelacyjne prezenciki:laugh2:;-)
Sugar witojciez łu nas znowu:-)
..aenye T.przywióżł płyn do kąpieli i oliwkę penatena, mam nadzieję że nie nastąpi jakiś dziwny zwrot u Minisia, bo używam maści pośladkowej na zmianę z nivea i sudokremem na pupę, a oliwkę mam nivea. Zastanawiałam się nad Oilatum więc dzięks za podpowiedż o zapachu:-)
Miłka u mnie czasem też troszku zamalizna z powodu małej ilości jedzenia:tak:ale weź jedz jak mam hipermarket z tyłu:baffled::dry:

Kate - miodzio,heh...A skąd wzięłyście tyle kobit rozpłodowych...??? hehe

sugar
- właśnie - trza było nie mieszać:-D:-D:-D

kulka - będzie gites, a jak ci baba znowu nagada to puść trzy czwarte mimo uszu bo sama widzisz,że Julcia się dobrze rozwija!

U nas wczoraj był brat męża, się żeni no i mąż mam być ,,starostą''... W sumie poza tym,ze kasy troche pójdzie to może być niezły ubaw...:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry