reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

hehe Aenye,chyba juz spicie??a wiesz,to wcale nieprawda z tym kapaniem; ja czasami w ogole nie kąpię a szkrab i ta zasypia tak ok 21.i spi dłużej ode mnie całe szczęście:happy:bo zgadzam się z tobą ze nic fajnego we wstawaniu w srodku nocy nie ma:dry:

Nieistotna, nie obraź sie, ale twój facet to baran.zachowuje się jak moja T. jakby miał milion obowiązków domowych to tez by włożył małego do łózeczka- przeciez nie bedziesz go caly czas nosic na rękach.a w ogole to jest okropne jak ktos cię poucza.jak taki mądry to niech da przykład i sam idzie na ten pierdolony spacer.będziesz mieć spokój przez chwilę.

kurczę, ja w sumie w ogóle nie noszę.ale wieczorami tak ok 18 grubasek domaga się rozrywki i wtedy trzeba pajacowac;robic glupie miny,gadac, pokazywac wszystkie zabawki, spiewac:laugh2:.a raz nawet zrobilam mały teatrzyk:laugh2L::laugh2:

reklama
Ojej ale tu się dzieje dziewczyny:eek:

No ja nie mam problemów w nocy z Filipem. Po wieczornej kąpieli zasypia o 20 i śpi do 1 lub 2. Potem go karmię (mleko modyfikowane) u mnie cyca już nie ma na szczęście i jestem zadowolona. Młody budzi sie dwa razy w nocy, a jak zje to beknie sobie i śpi dalej jak zabity:-D. Pobutke robi nam zawsze o 6 lub 7 i wtedy trzeba już się synusiem zająć.

Mam coś dla was do obejrzenia jeżeli chcecie;-)
Wrzuta.pl - śpiewający Filipek

Nieistotna; szkoda że przyzwyczailiście go do noszenia na rękach, mam nadzieje że jednak z czasem będzie lepiej. bądź konsekwentna i nie daj się zwariować. Mężulek rzeczywiście dziwnie się zachowuje.. powinnaś z nim porozmawiać szczerze.
Aenye bidulo... śpij wtedy kiedy i dziecko śpi. Czasami maluchy mają gorsze dni nie martw się będzie na pewno lepiej.

Dodam jeszcze że nie wyobrażam sobie abym miała nie wykąpać Filipka wieczorem przed snem. To u nas już taki rytuał jest, a Filip sam się domaga kąpania i potem mleka eheh. Zresztą jak jest czyściutki to i lepiej śpi.

3majcie się dziewczyny kochane! ucałujcie bąble

Ojojojoj - ale się działo:-)

aenye - no jakbym widziała siebie przy Ali:-D. Identyko było. Dlatego między małymi jest aż 5 lat różnicy:tak:.

No cóż - na pocieszenie powiem wam dziewczyny, że drugie będzie grzeczne (tak jak moja Natka - nieporównywalnie grzeczniejsze!)

óSEMKA MNIE NAPIER*ALA!!!!
Juz nie mogę, żrę prochy non stop, do dentysty dopiero jutro spróbuję się dostać a i tak lipa, bo pewnie najpierw będe musiała przeswietlenie zrobić, KU*WA MAĆ!!!!!:baffled::eek::baffled:

dita a u mnie na odwrot, Hania cale noce przesypiala, a Helen to normalnie mnie dobija, nie wspomne ze dzis w nocy pobudka kolejna o 3:30, zjadla 60ml z laski i zero spania tylko guganie fak, aenye gdybym nie bujala kolyski to pewnie to samo bym napisala co ty:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

a kiedy ja mam spac jak w dzien Hania szaleje, teraz sie przestawila i spi do oklo 8:30 ale za to w dzien juz za bardzo nie chce spac i k.u.rwa ja juz sie nigdy nie wyspie:dry:

Kingusia, przepraszam cie najmocniej, ale mój komp ostatnio zgłupiał i rózne rzeczy mu odwalają - np nie odtwarza filmików, nie czyta moich zdjeć z aparatu...Jak mu się polepszy, to obejrzymy:tak:

Idę zaraz na spacer na ruiny zamku. Fajnie, cieplutko, a potem idziemy na szczepienie:dry:

reklama
my tez mamy pszczolkomisie i Hania uwielbiala sobie je ogladac,a Helen?????zgadnijcie - total olewka, zdemontowalam bo nie moglam bujac kolyski a ona i tak sie na to nie chciala patrzec, pod tym wzgledem podobna jest to Filipka niestotnej, pod zabawka polezy 5sek a najlepiej jak sie nia non stop zajmuje, nie konieczie musze nosic ale bujac w kolysce, bujac w foteliku, "cwiczyc" tzn. ruszac lapkami, nozkami sadzac itepe

Do góry