reklama

mamusie grudniowe:)

53570.jpg

reklama
Kasuelf ja należę do osób otyłych i mimo, że w ciąży przytyłam tylko 6 kg i ubyło mi 6 po porodzie zaraz to nadal walczę z nadwagą.. eh.. ileż to już lat.. także dziewczyny nie przejmujcie się wogóle kg.. jakbyście miały ich tyle co ja to dopiero było by czym się martwić.. 75 kg.. hmm.. marzenie...:-( niestety nierealne..:sick:
U mnie z bb to jest tak, że co raz zachodzę do kompa.. ale jak mąż jest w domu to nie da rady tak często.. i jak wieczorem zasiadam wkońcu to mam wieleeeee do czytania..:dry:

mój FILIP zaczyna mieć brązowawe oczka, oczywiście we mnie:-)
Kasuelf nie przejmuj się swoją wagą! jest na pewno ok.
Ja nawet znalazłam czas na bieganie, boisko mamy tuż obok domu:-D

Hania miala na poczatku ciemno niebieskie a potem jej zjasnialy i ma niebieskie, a Helen miala ciemno brazowe a teraz ma jasniejsze brazowe i chyba takie zostana, niebieskie po mamusi, brazowe po tatusiu:-D

A ja z innej beczki.. tu panuje ciążofobia, brak @.. a mnie szlag trafia bo mam @ od 10 dni!:wściekła/y: Po zastrzyku hormonalnym miało ich wogóle nie być lub tylko małe plamienia.. i owszem w zeszłym miesiącu nie było a teraz jak się zaczęła tak jest bez końca.. co prawda skąpa ale jest! Nie wiem co z tym zrobić.. niedługo kolejny zastrzyk- za miesiąc. czy to brak tolerancji zastrzyku?:confused: ale po 2 miesiącach dopiero?:confused:

Helenie wreszcie dalam panadolu bo nie dalo rady wytrzymac tego darcia i o dziwo zasnela, potem pobudka kapiel, zjadla130:szok: :szok: :szok: i od razu znow zasnela, modle sie zeby przynajmniej z 7 godzin pospala ale chyba plonne me nadzieje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry