reklama

mamusie grudniowe:)

jak coś to wolę nie wiedzieć.... teraz jestem szczęśliwa mam wspaniałego faceta i dziecko i niech tak zostanie.
Dita mam przepis na rolade śmietanową jak chcesz... u nas na chrzcinach wszystko zjedli.

reklama
Daj spokój Kinga - będzie naprawdę dobrze. W twoim wieku to naprawdę sporadyczne wyjątki mają poważne schorzenia. Dawaj przepis - błagam, bo w końcu kupię wafelki z biedrony ;-)

Kurde, a moja mama ma coś z biodrem - idzie za tydzień na tomograf komputerowy, bardzo się boi, bo jej tez taki jakby ,,dół' się na udzie robił... Kurde, to naprawdę mołoda kobieta, laska wrecz - pełna życia i werwy... Oby to było tylko ognisko zapalne...

Kinga nie bądź jak struś.. chowanie głowy w piasek nie zlikwiduje kłopotu..:no:
Ja poproszę o ten przepis na roladę śmietanową!
Dita pisałaś, że chcesz przepisy na ciasta z kremem a ja takich nie robię.. ale jak Cię interesują serniki, które zawsze wychodzą czy makowiec łatwi i szybki albo przekładany biszkopt z galaretkami i owocami także bardzo prosty to ja chętnie podzielę się przepisami.

Fanti - ja tylko tak rzuciłam propozycję. Dawaj jakiś przepis na wyjątkowy sernik - bo to święta więc sernik to będzie taki akcent!!!!

Kinga
- no naprawdę!!!! Ja całe życie mam 2 grupę i gin mówi że to przy nadżerce bardzo dobry wynik!!!! Kinga! trochę więcej luzu! Strasznie przewrażliwiona jesteś na punkcie zdrowia - te pneumokoki też cię przeraziły - luzik, mała! Marsz do gina, regularna cytologia i naprawde nie masz się czego obawiac!!!!!!

potem wam podam przepis na tą roladę. Teraz idę się kąpać.
Dita.. ;-)
Fanti ja tam nie widze żadnego kłopotu kochana;-)

reklama
dziewczynki
bo ja twarz mam nie brzydka, ale zad i biodra i uda slonicy...
nie wazne...

a moj tato udaje ze nie wyprowadzilam sie, nie wzielam slubu i nie mam dziecka...

zycze wam udanego weekendu i wszyrskiego co dobre
zeby dzidzie grzeczne byly

calujemy olga z brunkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry