reklama

mamusie grudniowe:)

ja sie nie znam Fanti
ale sama myslalam o zastrzyku gdy skoncze karmic

Kasuelf laska z Ciebie jak sie patrzy i nie narzekaj na wage
nie ilosc kilogramow tylko ogolne wrazenie "czy jest sie ladnym" sie liczy
a Ty jestes laska i koniec

reklama
Fanti ja po połogu jak dostałam @ to krwawiłam ponad 10dni i leciało ze mnie jak z kranu, musiałam nosic te wielkie podpaski poporodowe:szok: to był koszmar dla mnie.

Teraz biore hormony cilest i jest cool;-)

ale zasuwacie!!!
czesc kasuelfie! lala z Ciebie pierwsza klasa
ja sie nie waze hehe
ale wchodze nawet w spodnie rurki sprzed ciazy wiec nie jest zle
ale co tam niedlugo mi przybedzie znowu O NIEBIOSA!!!!

ja dzisiaj wypuscilam sie z ciotkami do zlotych tarasow
mlody of kors pospal 15 minut a potem herbatka, miauczenie, przewijanie, butla, kupa,przewijanie i jak juz sie wkurzylam i mialam wychodzic to on usnal jak ta lala!!!!
bosko
ale coz
hehe

zaraz idziemy na urodzinowe party naszego frienda
znowu poszaleje z woda i sokami

Olga - no i gdzie ten tłuścioch??? Bo jakoś na zdjęciu go ne widać:confused:
Dlaczego tato nie chce cię widzieć? Jej, ja nie mam pojęcia jak to jest aż tak pokłócić się z rodziną... mam kochanych rodziców i siostry i zawsze mogłam na nich liczyć.

Atol - a może Helenka tez ząbki zaczyna? I może ją dziąsełka bolały? Trzymam kciuki aby dała ci odpocząć:tak:

Ja po cerazette miałam @ raz - własnie 10 dni i potem cisza jak makiem zasiał.

Miłka - ja mam 18 arów trawnika do koszenia - i koszę z zapałem,poza tm codziennie idę na spacer z latoroślami nad jeziorko i ruiny zamku (w sumie robię ok 3 km) a potem zaryzam paluszkami, dosładzam ciasteczkiem i popijam piwkiem:laugh2: No ale kurde przyszły mi dziś spodnie z allegro -suuuuuper - 4 pary za 20 zł
4 pary spodni,2Xmexx,vero moda,blind date,rozm.40 (175685261) - Aukcje internetowe Allegro
I jak jescze tak będę zagryzać to cholera sama je będę musiała na aukcji wystawić:baffled:

Nieistotna ten zastrzyk jest dla matek karmiących. Zresztą Atol chyba potwierdzi jako farmaceuta- nazywa się Depo Prowera.
Co do @ to po porodzie i połogu miałam jedną - baaardzo obfitą, lało się ze mnie jak z cebra:szok: Potem zastrzyk i spokój.
Teraz pierwsze trzy dni normalna @... A teraz jest to bardziej plamienie bo wystarczają wkładki ale jednak od 10 dni non stop..:wściekła/y:

kurcze boje sie troche hormonow przy karmieniu
no ale musze cos wymyslec by nie zajsc

wiecie co mi sie jeszcze podoba na tym forum
to ze kazda z nas ma inny zawod i moze sobie podpowiadac o sprawach z nim zwiazanych :)

ja też cały czas plamię.... ale nikomu o tym nie mówię!
Mam tak w ogóle nadżerkę.. powinnam isc do ginka po wyniki ale się aż boję.
Moja rodzinka to sami rakowcy:sick:

Kinga to na co Ty czekasz dziewczyno??:wściekła/y::confused: Pomyśl o swoim Filipku- on chce mieć mamę na zawsze!!!:wściekła/y: Musisz o siebie dbać już nie dla siebie ale dla Filipka. Przeżyłaś poród więc teraz to już wszystko pestka.. nic nie będzie straszniejsze..

reklama
Kinga - nie znam dziewczyny która NIE miałaby nadżerki;-) Sama też mam. ale tak naprawdę licza się wyniki cytologii. Się nie bój tylko wal do gina:-)

nieistotna
- no po to tu jesteśmy:-D Ty trochę o sobie powiedz, bo w sumie znamy tylko twojego hmm.... dziwnego chłopaka - a o tobie niewiele;-)

Roni - dzięki za przynajmniej twój odzew w sprawie ciasta. Czekam na propozycję od twojej mamy
bo ja kurde mam przepisy na same jakieś zebry i murzynki...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry